Pärmäkoski ja Saarinen hiihtävät samassa sprintin puolivälierässä, mukana myös Ruotsin sprinttitykki

Pasi Liesimaa
Pärmäkoski ja Saarinen hiihtävät samassa sprintin puolivälierässä, mukana myös Ruotsin sprinttitykki

Krista Pärmäkoski aikoo hiihtää Pyeongchangissa kaikki kuusi kisamatkaa. Tänään vuorossa on sprintti.

Elina PaasonenAlma Media, Pyeongchang

Krista Pärmäkoski hiihti kolmanneksi parasta vauhtia perinteisen sprintin karsinnassa. Yhdistelmäkisan pronssinainen oli aika-ajojen kolmas heti Ruotsin Stina Nilssonin ja Norjan Maiken Caspersen Fallan jälkeen.

Pohja-ajan hiihtänyt Falla käytti radan kiertämiseen kolme minuuttia ja 8,74 sekuntia. Pärmäkoksi jäi tuosta 3,56 sekuntia.

Suomalaisista Johanna Matintalo oli karsinnan 19:s ja Kerttu Niskanen 24:s. Aino-Kaisa Saarisen vauhti toi sijan 30. Hän jäi Fallan kärkiajasta 15,28 sekuntia.

Naisten sprinttikisa jatkuu kello 13 Suomen aikaan.

Pärmäkoski ja Saarinen kilpailevat samassa puolivälierässä. Samassa ryhmässä on myös Ruotsin sprinttitykki, Falunin MM-hiihtojen perinteisen sprintin MM-hopeanainen Stina Nilsson.

Muut kolme samalle starttiviivalle asettuvaa hiihtäjää ovat Slovenian Anamarija Lampic, Norjan Kathrine Rolsted Harsen ja Kazakstanin Anna Shevchenko.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio