Harri VallinPori

Ässät pelaa puolivälieräottelunsa Kärppiä vastaan tänään keskiviikkona surunauhoissa, seura kertoo nettisivuillaan.

Surunauhoilla kunnioitetaan Ässien pitkäaikaisen huoltajan, Harri Palosen, muistoa. Tieto Palosen menehtymisestä saavutti Ässät keskiviikkona.

–Harri Palonen jää muistoihimme ahkerana, työtäpelkäämättömänä sekä mukavana työkaverina, sivuilla kirjoitetaan.

Harri Palonen oli Ässien entisen liigapelaajan ja Karhu HT:n nykyisen pelaajakoordinaattorin Niko Palosen isä.

Kärpät, Ässät sekä Liiga kunnioittavat Harri Palosen muistoa myös ennen ottelun alkua pidettävällä hiljaisella hetkellä.


Kommentit (5)

 • Nimetön

  Harri oli huippu tyyppi ja erittäin mukava. Terveiset sinne pilven reunalle😢

 • Nimetön

  Iso menetys kaupunkikuvassa, porilaisyhteisössä.

  En ole koskaan ollut Ässä- saati jääkiekkofani, tuskin tiedän
  muita ko. paikallisseuran pelaajiakaan nimeltä kuin Vellu ja Kivelä (lapsuuden aikaisia kotikulmien kiekon kierrättäjiä, ja meille alueen mukuloille äärimmäisen ystävällisiä ja mukavia ukkoja, jotka jakelivat muistoesineitään turnauksiltaan).

  Jostain kumman syystä tämä Harri muodostui sittemmin meikäläiselle ns. jokapäivän naamatutuksi, keskustalaisina kahvioasiakkaina: tuli vastaan siellä täällä aina tervehtien ja hymyillen.

  Ison aukon jätti jälkeensä hän. Terve menoa, voi hyvin!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio