Jääkiekko

Poikien MM-pokaali saapuu Poriin – Kotkaniemi ja Killinen tavattavissa areenassa

Pikkuleijonat
Poikien MM-pokaali saapuu Poriin – Kotkaniemi ja Killinen tavattavissa areenassa

Jesperi Kotkaniemi poseerasi pokaalin kanssa tuoreeltaan maailmanmestaruuden jälkeen.

Juha Luotola

Suomen alle 18-vuotiaiden voittama MM-pokaali saapuu vierailulle Poriin. Mestaruuspokaali on nähtävillä yleisötilaisuudessa Ravintola Patasydämessä (Isomäki Areena, 3. kerros) huomenna torstaina kello 19.30–22. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden yhteydessä järjestetään kisastudio, jossa on mahdollisuus katsoa MM-puolivälieräottelu Suomi–Sveitsi. Paikalla ovat Ässien MM-kultamitalistit Jesperi Kotkaniemi sekä Lenni Killinen.


Kommentit (1)

  • JANNU PORIST

    Eikö kouluaamuun herääville voisi järjestää aikaisemman tilaisuuden ? Tuntuu, että nyt on ajateltu vain vanhempaa väkeä kisastudioineen !

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio