Pesäkarhuille voitto Seinäjoella, mutta yksi piste jäi matkan varrelle

Porilaiset antoivat toisella jaksolla vastustajalle turhan paljon lahjajuoksuja.

Hanna Laasanen
Pesäkarhuille voitto Seinäjoella, mutta yksi piste jäi matkan varrelle

Emilia Linna oli jälleen Pesäkarhujen parhaimmistoa. Tilastoihin tuli 1+2/1.

Juhani Liuhala

Pesäkarhut saalisti keskiviikkona kaksi vieraspistettä Seinäjoen Maila-Jussien vieraana. Ottelu päättyi 1–2 (0–4, 5–4, 0–1).

Missään nimessä parhaimpaansa Porilaiset eivät yltäneet.

–Olen tyytyväinen voittoon, mutta en siihen, että saimme mukaamme vain kaksi pistettä. Kolme olisi pitänyt ottaa, pelinjohtaja Sami Österlund näki.

Avausjaksolla Pesäkarhut ei saanut suuria sisäpelissään aikaiseksi, kunnes Milla Lindströmin tyhjään kenttään iskemä kunnari avasi hanoja. Tämän jälkeen myös Pesäkarhujen parhaana palkittu Emilia Linna onnistui kahden juoksun arvoisessa kunnarissa. Missään vaiheessa Pesäkarhujen sisäpelaaminen ei silti erityisen hyvin toiminut, vaan suurimmat onnistumiset tulivat yksittäisillä laatulyönneillä.

–Meillä on ollut kauden aikana liikaa kahden palon lyöntivuoroja. Muutenkin palon jälkeiset lyönnit ovat olleet usein hankalia. Niissä on tullut liian vähän onnistumisia.

Toisella jaksolla Pesäkarhujen vahvana osa-alueena läpi kauden ollut ulkopeli sakkasi. Seinäjoki sai isoilla tai puoli-isoilla lahjoilla muutaman juoksun, ja pystyi niiden avulla jakson voittamaan. Supervuorossa Henna Juka syöksyi ratkaisevan juoksun kotipesään Susanna Puiston lyönnin jälkeen.

–Annettiin räpylästä tavallaan kaikki vastustajan juoksut, eli sillä suunnalla ei ollut kauden parasta tekemistä. Mihinkään palavereihin meidän ei silti tarvitse ryhtyä, vaan välillä tällaisia juttuja vain tapahtuu, Österlund mietti.


Kommentit (2)

  • Uutta näkökulmaa viuhkaan

    Kyllä tämän herran eväät on syöty jo kauan sitten pesäkarhujen suhteen. Liian kauan ollut saman joukkueen pelinjohtaja, ja täten tullut sokeaksi oman toimintansa suhteen. Samalla kaavalla junnataan vaikka käytössä sarjan parhain materiaali. Pelaajatkin selvästi leipääntyneet pelaamiseen kun mitään uutta ja yllättävää ei juuri koskaan tapahdu. Piste menetyksiä ja tappioita huonoille ja keskinkertaisille joukkueille. Jos seuran hallitus tarjoaa vielä jatkopahvia tälle herralle, on hallitus myös täynnä kuuroja ja sokeita tilanteen suhteen. Taitaa mestaruus jäädä vieläkin haaveeksi.

  • Moukari

    Susse pelasi viimekaudella hyvin numerolla 3 ! Emilia Linna olis loistava 4.na,Kannattaisi ehkä kokeilla?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio