Jääkiekko

Kaksi Ässien hallituksen jäsentä jätti tehtävänsä – "Mikä näyttää ja kuulostaa ankalta, ei tässä tapauksessa välttämättä ole ankka"

Myös myyntisihteeri Marja Järvinen on irtisanoutunut.

Heikki Westergård
Kaksi Ässien hallituksen jäsentä jätti tehtävänsä – "Mikä näyttää ja kuulostaa ankalta, ei tässä tapauksessa välttämättä ole ankka"

Olli Kaski jättäytyi pois Ässien hallituksesta.

Juha Luotola, Harri LaihoPori

HC Ässät Pori Oy:n hallituksessa tapahtuu muutoksia. Entinen liigakiekkoilija Olli Kaski ja hallituksen edellinen puheenjohtaja Mikko Laine ovat eronneet hallituksesta. Ero tapahtui pian sen jälkeen, kun Ässien toimitusjohtajan Eeva Perttulan potkut tulivat julkisuuteen.

Satakunnan Kansan tietojen mukaan eroamiset eivät johdu suoranaisesti Perttulan potkuista, vaan menettelytavasta, jolla asiat hoidettiin. Hallituksen sisällä oli näkemyseroja.

–Vahvistan, että olen eronnut eilen (tiistaina) hallituksesta, mutta mitään muuta en kommentoi. En syytä, enkä mitään muutakaan, Laine sanoo.

Myös Kaski vahvisti jättäneensä Ässät. Pelaajaurallaan Ässien kapteeninakin toimineen Kasken mielestä Perttulan potkuista on silti turha vetää suoraan yhtäläisyysmerkkejä hänen lähtöönsä.

–Mikä näyttää ja kuulostaa ankalta, ei tässä tapauksessa välttämättä ole ankka.

Kasken mukaan tavoitteena on ennen kaikkea taata Ässille työrauha. Hän vakuutti toivovansa seuralle pelkkää hyvää ja siksi hän pitää tärkeänä, että taustaosakeyhtiö saa mahdollisimman nopeasti kasaan hyvän hallituksen.

Laine oli hallituksen puheenjohtaja, kun seura palkkasi Perttulan toimitusjohtajakseen. Kaski on toiminut useita vuosia Ässien taustalla niin HC Ässät Pori Oy:n kuin Ässät ry:n hallituksissa.

Sittemmin rivijäseninä toimineet Kaski ja Laine asuvat nykyään suurimman osan ajastaan Helsingissä. Kasken mukaan hallituksen jäsenen pitäisikin olla enemmän läsnä kuin hän on viime aikoina pystynyt olemaan.

–Omaakin toimintaa pitää katsoa kriittisesti. Korostan, ettei minulla ole mitään Ässiä tai ketään Ässissä toimivaa henkilöä vastaan. Olen Ässille paljosta kiitollinen, enkä sulje pois, että voisin joskus palata seuraan, Kaski miettii.

Uusi hallitus on määrä valita muutaman viikon kuluessa, eivätkä muutokset tiettävästi jää kahden henkilön vaihtumiseen.

Pitkään Ässien palveluksessa ollut myyntisihteeri Marja Järvinen on myös irtisanoutunut tehtävästään. Syyt irtisanoutumiseen eivät ole Satakunnan Kansan tiedossa.


Lue myös nämä


Kommentit (20)

  • Nimetön

    Tuskin Ässät lopettaisi Pata Staffia, jos se olisi toimiva, ammattimaisesti hoidettu konsepti. Usein urheiluseurojen yritysten meno on huteraa, kun mennään ydinbisneksen eli jääkiekon ulkopuolelle. Tästä lienee nytkin kysymys.

    17.5.2018 | 14:14

    Ja Hallituksen jäsenet hoitavat tietysti oman firmansa kautta asiat paremmin, kuin homma hoituisi samojen henkilöiden kautta, mutta eurot kilahtaisi vain Ässien kassaan omien taskujen sijasta, ja tietysti ilman kilpailutusta homma hoituisi vieläkin paremmin ja ammattimaisemmin, ainakin Ojasen ja kumppaneiden mielestä.

  • Nimetön

    Tuskin Ässät lopettaisi Pata Staffia, jos se olisi toimiva, ammattimaisesti hoidettu konsepti. Usein urheiluseurojen yritysten meno on huteraa, kun mennään ydinbisneksen eli jääkiekon ulkopuolelle. Tästä lienee nytkin kysymys.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio