Jääkiekko

Pelicans teki sopimukset Karalahden ja Jantusen kanssa

Timo Marttila
Pelicans teki sopimukset Karalahden ja Jantusen kanssa

Pasi Nurminen jatkaa Pelicansin piiskaamista Ville Niemisen apuvalmentajana Lahdessa.

Satakunnan Kansa

Sukunimet Karalahti ja Jantunen eivät jätä kiekkopiireissä ketään kylmäksi.  

Pelicans on tehnyt sopimukset ensi kaudesta hyökkääjä Jonne Jantusen ja puolustaja Keni Karalahden kanssa. Molempien pelaajien sopimukset kattavat ensi kauden ja Jantusen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019–2020.

Oikealta ampuva 21-vuotias Jantunen on lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti ja viime kaudella mies esiintyi 21 liigaottelussa, joissa syntyi tehopisteet 1+5=6.

Jonne Jantunen on Lahti-kiekon legendan Marko Jantusen poika.

Puolustaja Keni Karalahti saapuu Lahteen Mikkelin Jukureista. Hurjia harppauksia urallaan viime vuosina ottanut Karalahti pelasi vielä kaudella 2014–2015 HC Vissyssä 3-divisioonaa, mistä matka jatkui Mestiksen KeuPa HT:n kautta Jukureihin.

 25-vuotias Karalahti edusti mikkeliläisseuraa edellisen kahden kauden ajan ja kuluneella kaudella miehellä oli sarjan tyvipäähän sijoittuneen joukkueen paras plusmiinus-tehotilasto, +5.

Keni Karalahti on ex-huippukiekkoilija Jere Karalahden veli.

Pelicans ilmoitti samalla, että hyökkääjä Miika Tiihosen sopimus on purettu. Tiihonen saapui lahtelaisorganisaatioon vuonna 2014, mutta liigaotteluita miehen tilille ei ole kertynyt. Viime kaudella Tiihonen kiekkoili A-nuorissa sekä Mestiksessä Hermeksessä ja Peliitoissa.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Tuosta puuttuu enää Aarnio ja Sillanpää nimiset, sitten olisi kaikki tunnetut huumehörhöt edustettuina. Ainakin nimien osalta.

  • Nimetön

    Tuttuja nimiä huumepiireistä.Voi olla että on jotain tekemistä kiekonkin kanssa??

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio