Pärskis ja loiskis! Uimahallissa pelataan tänään koko päivä vesipalloa

Hanna Laasanen/arkisto
Pärskis ja loiskis! Uimahallissa pelataan tänään koko päivä vesipalloa

Vesipalloseura Sentteriellä on tänään aihetta juhlaan. Kuva vesipalloseuran höntsäjoukkueen harjoituksista keväältä.

Eeva JärvenpääPori

Vesipalloseura Sentterit täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Sen juhlistamiseksi järjestetään junioreille suunnattu juhlaturnaus tänään lauantaina Porin keskustan uimahallissa.

Turnauksen vuoksi uimahallin ison altaan syvät päät radoilta 1–8 on varattu tänään Senttereiden käyttöön. Varaus jatkuu kello 18.00 asti.

Turnauksessa nähdään junioreita E-, D- ja C-ikäluokista. Isäntäjoukkueen lisäksi vastustajia tulee neljästä eri seurasta, Kuhat Helsingistä, Cetus Espoosta, Turun uimarit sekä Uinti Tampere. Osa peleistä on tasoltaan SM-sarjaa.

Tyhjin käsin ei kenenkään tarvitse lähteä kotimatkalle, sillä kaikki pelaajat palkitaan osallistumismitalein.

Uutista täsmennetty klo 11.04: radoilta on varattu Senttereiden käyttöön vain altaan syvät päät, ei siis koko rataa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio