Päivän vetovihje: Serena Williams jyrää jo 30:nnen kerran Grand Slam -finaaliin

NIC BOTHMA
Päivän vetovihje: Serena Williams jyrää jo 30:nnen kerran Grand Slam -finaaliin

Serena Williams on voittanut Wimbledonin turnauksen seitsemän kertaa. Yhdysvaltalainen on ollut tutun vahva myös tänä vuonna.

Jesse Heikkinen

Tämän vuoden Wimbledon lähestyy vääjäämättä loppuaan, kun miesten puolella ratkottiin eilen puolivälierät ja naisilla edessä ovat jo turnauksen välierät.

Erinomaisesti läpi turnauksen pelannut Julia Goerges astuu tänään uransa ensimmäistä kertaa Grand Slam -turnauksen semifinaaliotteluun, eikä vastus voisi olla kovempi. Saksalainen saa ottelussa vastaansa 23 kertaa Grand Slam -turnauksen voittaneen Serena Williamsin, jonka palkintokaappia koristaa jo muun muassa seitsemän Wimbledonin voittopokaalia.

Kokeneet Goerges ja Williams ovat tuttu kilpapari jo aiemmalta historialta, sillä kaksikko on kohdannut toisensa kolmesti. Ensimmäiset kohtaamiset pelattiin vuosina 2010 ja 2011, joista Williams poistui molemmilla kerroilla voittajana. Goerges sai revanssin reilu kuukausi sitten Ranskan avoimessa tennisturnauksessa, mutta lopputulos oli sama.

Huomionarvoista otteluissa on se, ettei saksalainen ole onnistunut viemään yhdessäkään pelissä erääkään nimiinsä.

Williams on ollut vahva myös meneillään olevassa Wimbledonissa, sillä ensimmäinen erätappio osui vasta puolivälierissä italialaista Camila Giorgia vastaan. Goergesin pelit ovat olleet tiukempia, sillä viidestä ottelusta kolmesti on jouduttu pelaamaan ratkaiseva kolmas erä.

Goerges on tullut tutuksi aggressiivisesta pelitavasta, jonka täsmäaseena toimii korkeatasoinen syöttöpeli. Suurimmiksi puutteiksi voidaan laskea liike sekä puolustuspelaaminen. Wimbledonin esiturnauksessa Goerges hävisi Petra Kvitovalle ja Aryna Sabalenkalle, jotka molemmat pelaavat Goegesin tavoin aggressiivisesti.

Myös Serena Williams tulee otteluun vahvalla sykkeellä, eikä Goergesin heikkoudet ole jäänyt opiskelematta.

Vetovihjeessä uskotaan Williamsin etenevän ottelusta jatkoon ja vetoihin nousee yhdysvaltalaisen suora 2–0 voitto.

Vedot:

Kohde 8779: Goerges - S.Williams, Erätasoitus, S.Williams -1,5 (kerroin 1,70)

Veikkauksen Pitkävetoon

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla muun muassa tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio