Päivän vetovihje: Kivi kääntää jumbofinaalin Ilvekselle

Tomo Brander

Keskiviikon pitkävetonosto löytyy kohteesta 5143. Tässä kohtaavat Liigan kahdella rökäletappiolla aloittaneet Ilves ja SaiPa.

Tulosten takaa löytyy molemmilta numeroita parempaa pelaamista, mutta kauden alussa tulostrendit kovin helposti silti antavat vauhtia saadulle suunnalla. Siksi näissä tilanteissa kannattaa etenkin vetomielessä antaa isoa roolia joukkueen valmennuksen kyvykkyydelle kääntää kurssia.

Tässä mielessä Ilveksen Karri Kiveä kuuluu ainakin tässä vaiheessa arvostaa SaiPan Tero Lehterää enemmän – puhtaasti jo annettujen näyttöjen perusteella. Vaikka varsinaisilla painetekijöillä ei vielä tässä vaiheessa kautta kannata edes spekuloida, peruskutina on sellainen, että Ilves tulee tähän peliin tasapainoisempana ryhmänä.

SaiPasta kannattaa lisäksi huomioida, että joukkueelta puuttuu kokoonpanosta pelikiellon takia Kunyk ja loukkaantumisten takia Taipalus ja Koho. Ilveksen suoran voiton 1,80 on rajatapaus arviolla 55 prosenttia.

Veikkauksen Pitkävetoon

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio