Niskanen hiihti kymmenenneksi, Hakola jäi niukasti pisteiltä

STTPlanica

Iivo Niskanen on sijoittunut kymmenenneksi maastohiihdon maailmancupin 15 kilometrillä Sloveniassa. Perinteisen hiihtotavan kisan voittoon hiihti Kazakstanin konkari Aleksei Poltoranin ennen norjalaista Johannes Hösflot Kläboa.

Niskanen jäi kärjestä minuutin ja kymmenen sekuntia. Hänen lisäkseen maailmancupin pisteille ylsivät suomalaisista vain 26:nneksi hiihtänyt Perttu Hyvärinen ja 29:nneksi sijoittunut Ville Nousiainen.

Ristomatti Hakola oli 31:s ja jäi ensimmäisenä ulos maailmancupin pisteiltä. Lari Lehtosen sijoitus oli 41:s.

Eniten suomalaisista kysymyksiä jätti ilmaan Matti Heikkisen suoritus. Olympialaisiin tiukasti tähtäävä Heikkinen oli vasta 42.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio