Narukerä vaihtoi puheenjohtajaa – Helavuori jatkaa hallituksessa

Satakunnan Kansa

Narukerän uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Porin Terveystalon yksikönjohtaja Kimmo Aho.

Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin toimitusjohtaja Kim Huovinlahti, toimitusjohtaja Jussi Viitanen, asiakkuusjohtaja Jani Raukko, yrittäjä/kirjailija Elina Wallin ja seuran kunniapuheenjohtaja Erkki Väkiparta.

Pitkäaikainen puheenjohtaja Timo Helavuori jatkaa uudessa hallituksessa tärkeässä roolissa.

Väistyvän hallituksen jäsenistä jatkavat yksikönpäällikkö Tommi Heikkilä, yrittäjä Janne Nurmi ja lehtori Pasi Savolainen. Sihteerinä jatkaa Marja-Liisa Mäntylä ja seuran varainhoitajana Esa Kauti.

Hallituksen vahvistamisella seuran tavoitteena on kehittää toimintaansa pitkäjänteisesti. Tärkeänä osana tässä on jääpallon tunnettuuden ja harrastajamäärien lisääminen.


Kommentit (6)

  • Ikikerä

    Nyt on oikea tekemisen meininki. Tietysti enemmänkin olisi hallitus voinut vaihtua, entisen puheenjohtajan rooli hallituksessa arveluttaa koska hänen rooliaan painotetaan erikseen tärkeäksi. Eikö muiden jäsenten roolit ole tärkeitä?

  • Nimetön

    Aika laaja johtokunta. Vanhan pj:n jääminen rivijäseneksi on usein riski. Onko riittävä itsetunto et voi ”antaa kaikkensa” uudelle puheenjohtajalle?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio