Mercedes vahvisti Bottaksen jatkosopimuksen – "Varaa parantaa"

VALDRIN XHEMAJ
Mercedes vahvisti Bottaksen jatkosopimuksen – "Varaa parantaa"

Valtteri Bottas on kolmantena MM-sarjassa.

STTStuttgart

Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksen F1-tallissa ensi vuonna. Talli tiedotti tehneensä yksivuotisen jatkosopimuksen Bottaksen kanssa.

Bottas siirtyi Mercedekselle täksi kaudeksi Williams-tallista. Hän on tällä hetkellä kolmantena MM-sarjassa.

Bottas on voittanut tällä kaudella kaksi osakilpailua Mercedeksen ratissa.

Bottaksen jatkosopimus oli odotettu, sillä Mercedekseltä on annettu jo jonkin aikaa ymmärtää, että yhteistyötä suomalaiskuljettajan kanssa halutaan jatkaa.

–Hänen suorituksensa ja nousujohteinen tekeminen merkitsi sitä, että jatkaminen hänen kanssaan oli helppo päätös, kuvaili tiedotteessa Mercedeksen F1-pomo Toto Wolff.

Bottas, 28, kertoi olevansa tyytyväinen jatkosopimukseen.

–On kunnia jatkaa työskentelemistä Mercedeksellä. Minulla on kuitenkin vielä varaa parantaa suorituksiani. En ole vielä näyttänyt koko potentiaaliani, suomalaispilotti kertoi tiedotteessa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio