Jääkiekko

Lukko levensi alakertaansa Tshekin maajoukkuepuolustajalla – Pekka Virta on tyytyväinen hankintaan

Ondrej Deml
Lukko levensi alakertaansa Tshekin maajoukkuepuolustajalla – Pekka Virta on tyytyväinen hankintaan

MM-kisoissa Tanskassa Jakub Krejcik taisteli muun muassa Kanadan pelaajia vastaan.

STT

Liigakauteen valmistautuva Rauman Lukko teki yksivuotisen sopimuksen tshekkipuolustaja Jakub Krejcikin kanssa. Krejcik, 27, on voittanut kahtena viime keväänä Tshekin liigan mestaruudet.

–Krejcik on meille todella hyvä rekrytointi tähän kohtaan. Kyseessä on hyvässä iässä oleva Tshekin maajoukkuetason pelaaja, jolla on vahvaa kansainvälistä kokemusta. Hän osaa pelin kokonaisvaltaisesti ja on pystynyt tekemään urallaan hyvää tulosta, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoi raumalaisseuran verkkosivuilla.

Krejcik teki viime kaudella HC Kometa Brnolle 52 runkosarjaottelussa pisteet 8+27=35. Keväällä hän pelasi maansa MM-joukkueessa. Hänellä on MM-pronssia vuodelta 2012.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Lukko hankkii maajoukkue miehiä mutta ässis yritetään halvoilla junnuilla pärjätä liigassa ,ei tule onnistumaan .

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio