Lotta Lepistön joukkue pyöräili toiseksi Ruotsissa

STTVårgarda

Lotta Lepistön edustama Cervélo-Bigla-joukkue ylsi perjantaina toiseksi maantiepyöräilyn World Tour -sarjan joukkueaika-ajossa Ruotsin Vårgardassa.

Lepistön joukkue hävisi menestyksekkäälle hollantilaiselle Boels-Dolmans-joukkueelle vain 13 sekuntia. Kilpailussa olivat mukana kaikki kärkijoukkueet.

–  En tiedä, mistä tämä vauhti taas haettiin, mutta hyvin kulki. Tytöt veti mielettömästi ja itselläkin oli jaloissa potkua. Heikko hetki oli viimeisessä nousussa vedettyäni porukkaa juuri ennen mäen alkua ja mäkikuskit olivat keulassa. Mutta pysyinpäs mukana, Lepistö tuumi Suomen Pyöräilyunionin tiedotteessa.

Sunnuntaina World Tour jatkuu 152 kilometrin maantieajolla.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio