Leppä ja Kurki tarkensivat sihtiään maailmancupissa

STTGabala

Suomalaiset kivääriampujat Aleksi Leppä ja Juho Kurki ottivat lauantaina sijat 12 ja 14 Azerbaidzhanin Gabalassa jatkuneessa ampumaurheilun maailmancupissa. Leppä tähtäsi pienoiskiväärin makuuasennosta tuloksen 624,6 ja Kurki 624. Molemmat paransivat tuloksiaan edellispäivän karsinnasta.

Suomen kolmas edustaja Cristian Friman kärsi vatsavaivoista ja jäi sijalle 49 tuloksella 616,7. Karsinnassa hän sai kasaan 620,8 pistettä.

Leppä oli tyytyväinen lopputulokseen.

–  Ihan hyvin meni. Yksi sarja jäi vähän huonommaksi, mutta loppuun tuli hyvä heittäytyminen, Leppä ihasteli 105,5 pisteen päätössarjaansa.

Kilpailun voitti Tanskan Torben Grimmel. Hän ampui peruskilpailussa 630,2 pistettä ja sivusi finaalissa ME-tulosta 249,8.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio