Lepistö kaatui ja jäi kärkikahinoista – loukkaantumiselta hän onneksi välttyi

Joonas Salli
Lepistö kaatui ja jäi kärkikahinoista – loukkaantumiselta hän onneksi välttyi

Keskiviikko ei ollut Lotta Lepistölle paras mahdollinen päivä.

Satakunnan Kansa

Cervelo-Biglan  Lotta Lepistö  kaatui mäkietapilla Giro Rosassa. Hän kaatui Jo 25 kilometrin jälkeen, mikä häiritsi ajoa koko loppumatkan.

–Oli ihan hyvä fiilis siihen asti, Lepistö kertoi.

Tiimikaveri  Ashleigh Moolman-Pasio  onnistuikin ajamaan hurjassa loppunousussa etapin kolmanneksi. Loppunousu oli yli 15 kilometriä pitkä ja nousi yli 1000 metrin korkeuteen. Myös  Cecilie Uttrup Ludwig  ajoi hyvin olemalla kymmenes.

–Tallikavereilla meni ihan ok, muttei täydellisesti. Itse tulin maaliin isommassa porukassa, Lepistö analysoi.

Etapin ensimmäiseksi ja toiseksi ajoivat Mitchelton-Scottin kaksikko  Amanda Spratt  ja  Annemiek Van Vleuten. Kaatumisesta ei tullut Lepistölle suurempaa haittaa, ja hän jatkaa kilpasiskojensa tavoin huomisiin aika-ajoihin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio