Lapua sai tutun lukkarin takaisin naisten Superpesikseen

Kari Mankonen
Lapua sai tutun lukkarin takaisin naisten Superpesikseen

Jenna Kammi-Rahnasto edusti Lukkoa kolme kautta.

STTLapua

Lukkari Jenna Kammi-Rahnasto palaa Lapuan Virkiään naisten Superpesiksessä. Hän teki Virkiän kanssa vuoden sopimuksen pelattuaan välillä kolme kautta Raumalla.

Kammi-Rahnasto, 27, on voittanut Lapualla kolme naisten Suomen mestaruutta 2012–2014.

–Virkiä-sydän ei ole kadonnut minulta mihinkään, vaikka olen ollut muutaman vuoden pois. On turvallinen olo palata takaisin tuttuun seuraan ja yhteisöön, Kammi-Rahnasto kommentoi tiedotteessa.

Päättyneellä kaudella Lapua putosi loppuotteluista hävittyään välierissä Pesäkarhuille. Porilaiset katkaisivat lapualaisten haaveet seitsemänsistä peräkkäisistä loppuotteluista. Lapua voitti pronssia.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio