Lappeenrannasta ei ollut todellista vastusta Pesäkarhuille

Kari Mankonen
Lappeenrannasta ei ollut todellista vastusta Pesäkarhuille

Lappeenrannan lukkari Noora Patrikainen piti pelin alussa Porin lyöjätykit kurissa. Aino-Kaisa Mantereen saldo jäi yhteen lyötyyn

Satakunnan Kansa

Pesäkarhut kesti ennakkosuosikin paineet ja voitti Lappeenrannan puhtaasti 2–0 (5–1, 4–2). Suurta pesäpallon juhlaa peli ei tarjonnut, sillä virheitä tuli puolin ja toisin.

Voittajasta ei silti ollut epäselvyyttä. Ottelu oli paljolti taistelu Pesäkarhut vastaan Lappeenrannan lukkari Noora Patrikainen. Patrikainen pystyi alussa eliminoimaan Porin lyöjätykkien yritykset matalilla syötöillään.

Porilaisten tehokkain mailan varressa oli ykköspalkittu Milla Jakonen, jolle merkittiin kolme lyötyä juoksua. Susanna Puisto löi kaksi.

Muut juoksut merkittiin Susanne Ojaniemelle, Aino-Kaisa Mantereelle ja Meea Lehtiselle. Venla Rapila toi juoksuista kolme.

Osa Pesäkarhujen juoksuista tuli vastustajan avustuksella, yksi virallisesti harhaheitolla.

Kolmostilanteet menivät kotijoukkueelle selvästi 29–10. Leppeässä kevätsäässä paikalla oli 845 katsojaa.

Katso video lehdistötilaisuudesta ottelun jälkeen:

 

Kommentit (2)

 • Nimetön

  ”Ihan ok peli Porilta. Ison menestyksen esteenä.on Porin lukkaripeli olisi kannattanut hankkia tuo Patrikainen joka on taktiseti yksi parhaista. Kovia lukkareita ennen Porin on Patrikainen, Sallinen,Härkönen,Kattelus,Kammi-Rahnasto ja Kukkohovi. Kovissa peleissä ei Porin lukkaripeleillä pärjää”

  Pelinjohtajien arviot:
  Vuoden lukkari
  Niina Härkönen, SMJ 3
  Jenna Kammi-Rahnasto, Lukko 2
  Linda Kukkohovi, KeKi 2
  Mari Mantsinen, Kirittäret 2
  Noora Patrikainen, PY 1
  Minttu Vettenranta, Pesäkarhut 1

 • Nimetön

  Ihan ok peli Porilta. Ison menestyksen esteenä.on Porin lukkaripeli olisi kannattanut hankkia tuo Patrikainen joka on taktiseti yksi parhaista. Kovia lukkareita ennen Porin on Patrikainen, Sallinen,Härkönen,Kattelus,Kammi-Rahnasto ja Kukkohovi. Kovissa peleissä ei Porin lukkaripeleillä pärjää

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio