Kurki ja Lähdekorpi valittiin ilma-aseiden EM-kilpailuihin

Satakunnan Kansa

Ampumaurheiluliitto nimesi maanantaina kaksitoista urheiluampujaa ilma-aseiden EM-kilpailuihin. Samassa yhteydessä käydään karsinta nuorten olympialaisiin. YOG-karsintaan nimettiin yksi urheilija, Kankaanpään Ampumaurheilijoiden Riku Koskela.

Satakuntalaisista ilmakivääriin nimettiin Kankaanpään Ampumaurheilijoiden Juho Kurki ja liikkuvaan maaliin Satakunnan Ampujien Heikki Lähdekorpi.

Ilma-aseiden EM-kilpailut järjestetään Unkarin Györissä 16.–26. helmikuuta.

Suomen joukkueessa on yhdeksän kivääriampujaa ja kolme liikkuvan maalin ampujaa.

Kurki edustaa Suomea myös ilmakiväärin sekajoukkuekisassa (mixed team), joka on tuleva olympialaji Tokiossa 2020.

Seuraavat nuorten olympialaiset eli Youth Olympic Games (YOG) järjestetään ensi lokakuussa Buenos Airesissa. Eurooppalaisten paikkoja oli jaossa Bakussa viime kesänä EM-kilpailujen yhteydessä, ja viimeiset paikat jaetaan nyt Györissä.

Györissä paikkaa tavoitteleva Koskela sijoittui Bakun poikien ilmakiväärin karsinnassa 14:nneksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio