Jääkiekko

Kuparinen sittenkin Italiaan? Korpisalo tietämätön Ässien kapteenin suunnitelmista

Kari Mankonen
Kuparinen sittenkin Italiaan? Korpisalo tietämätön Ässien kapteenin suunnitelmista

Matti Kuparisen ura on sittenkin jatkumassa ulkomailla.

Juha Luotola

Ässien kapteeni Matti Kuparinen nosti porilaisen kiekkoväen ihokarvat pystyyn julkaisemalla Twitterissä ketun kuvalla varustetun päivityksen "Kiva pelata Suomessa ensi kaudella."

Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo sanoi nähneensä tviitin, mutta ei tiedä sen sisällöstä enempää.

–Meillä ei ole sopimusta Kuprun kanssa, mutta olemme neuvotelleet koko ajan. Tviittiin en tietenkään pysty enkä osaa ottaa mitään kantaa, Korpisalo sanoi.

Moni ehti yhdistää ketun kasvot hädissään Lukkoon, mutta Kuparisen tviitissä saattaakin piillä piiloviesti. "Kiva pelata Suomessa ensi kaudella" voi tarkoittaa sitäkin, että Kuparinen siirtyy Eurooppaan ja tulee toisen joukkueen peliasussa Suomeen pelaamaan esimerkiksi Mestarien liigaa.

Satakunnan Kansan tietojen mukaan se on juuri näin ja Kuparisen uusi seura löytyy Italiasta. HC Bolzano kantaa lempinimeä "Foxes" eli ketut ja joukkue pelaa CHL:ssä samassa lohkossa muun muassa HIFK:n kanssa.

Kai Suikkasen valmentamassa Bolzanossa pelasivat viime kaudella Pekka Tuokkola ja Matias Sointu. Ensi kauden joukkueessa pelaa suomalaisista ainakin puolustaja Markus Nordlund.

Ässien maalivahti Andreas Bernard on kotoisin Bolzanosta.

HC Bolzano voitti viime kaudella Itävallan EBEL-liigan mestaruuden.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Martti

    Ässät kohtelivat Kuprua halpamaisesti, koska eivät ole millään lailla hänen kanssaan neuvotelleet. Erittäin moukkamaista ja amatöörimäistä toimintaa.

  • PATA69

    Kenenköhän kanssa Korpisalo on muka neuvotellut..
    Ei ainakaan Kuparisen kanssa ole ollut tekemisissä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio