Jääkiekko

Kuka laukoo Ässien avausmaalin juhlapelissä? Veikkaa ja voita liput seuraavaan kotipeliin!

Heikki Westergård
Kuka laukoo Ässien avausmaalin juhlapelissä? Veikkaa ja voita liput seuraavaan kotipeliin!

Maksim Matushkin (oikealla) iski Ässille avausmaalin jälleen torstaina. Voisiko hänen vieressään liukuva Niklas Appelgren avata hanat lauantaina?

Satakunnan KansaPori

Avausmaaliveikkauksessa arvuutellaan Ässien avausmaalin tekijää ja osuman syntymäaikaa kauden kaikissa kotipeleissä. Lähimmäksi oikeaa vastausta pääsevä veikkaaja palkitaan jokaisella kerralla kahdella istumapaikkalipulla Ässien seuraavaan kotipeliin.

Nyt veikataan, kuka onnistuu ensimmäisenä maalinteossa lauantain juhlapelissä HIFK:ta vastaan. Veikkauksessa painotetaan oikean maalintekijän nimeä. Jos oikeita arvauksia on useampia kuin yksi, on voittaja se, joka saa minuuttilukeman lähimmäksi oikeaa. Voittaja arvotaan, mikäli löytyy useampi täysin oikea vastaus.

Torstain TPS-ottelun avausmaali syntyi kolme sekuntia ennen avauserän puoliväliä tehopuolustaja Maksim Matushkinin lavasta. Yksi veikkaaja sai kohdalleen sekä nimen että minuuttilukeman. Hän oli Petri Ruohola, jolle kilpailun voitto oli jo toinen parin viikon sisään. Onnekas veikkaaja kuittaa palkinnoksi kaksi istumapaikkalippua Ässien 50-vuotisjuhlaotteluun.

Veikkauksen peliaika päättyy ottelun alkaessa.


Kommentit (9)

  • Kiakkomiäs

    On kyllä huvittavaa lukea noita kommentteja, on varsinaiset ”asiantuntijat” asialla, toki mahtuu mukaan joku asiallinenkin kirjoitus. Eräällä yksinäisellä kaverilla on vanha levy juuttunut päälle, aina uudestaan ja uudestaan pitää haukkua Ässien valmentajaa, ja totuus kuitenkin on se että Ässillä on pitkästä aikaa huippuluokan koutsi, vaativa ja oikeudenmukainen. Joukkue ei peruuttele, suoraviivaisesti mennään kohti vastustajan maalia. Niin ja sitten ilmeisesti samainen ”asiantuntija” moittii Laganierea huonoksi sentteriksi ja aloittajaksi, ja että mieheltä ”puuttuu voimaa”. Ja Laganiere on kuitenkin laitahyökkääjä, yllättävän vahva sellainen (pystyy toki pelaamaan keskelläkin tarvittaessa). Aloitukset sinänsä ei ole vain voimasta kiinni, tästä on hyvänä esimerkkinä Ässien nykyään paras aloittaja Jussi Makkonen.
    No niin hei, tänään on Ässien juhlaottelu, joten nähdään täydessä hallissa ja kannustetaan Pata voittoon!

  • Nimetön

    Viimeaikaisia kotipeli suorituksia peilaten, Hifkillä on Ässien sijaan juhlaottelu.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio