Jääkiekko

Seppälä yllätti veikkaajat – kuka avaa hanat lauantaina? Veikkaa ja voita!

Kari Mankonen
Seppälä yllätti veikkaajat – kuka avaa hanat lauantaina? Veikkaa ja voita!

Olisiko lauantaina kenties Mikko Salmion vuoro onnistua ensimmäisenä patapaitana maalinteossa?

Satakunnan KansaPori

Avausmaaliveikkauksessa arvuutellaan Ässien avausmaalin tekijää ja osuman syntymäaikaa kauden kaikissa kotipeleissä. Lähimmäksi oikeaa vastausta pääsevä veikkaaja palkitaan jokaisella kerralla kahdella istumapaikkalipulla Ässien seuraavaan kotipeliin.

Nyt veikataan, kuka onnistuu ensimmäisenä maalinteossa HPK:ta vastaan lauantaina. Veikkauksessa painotetaan oikean maalintekijän nimeä. Jos oikeita arvauksia on useampia kuin yksi, on voittaja se, joka saa minuuttilukeman lähimmäksi oikeaa. Voittaja arvotaan, mikäli löytyy useampi täysin oikea vastaus.

Keskiviikon Pelicans-ottelun avausmaalin teki Jere Seppälä. Puolustajan kauden ensimmäistä maalia uskalsi arvella lähes 500:stä veikkaajasta vain kolme henkilöä. Oikealla minuuttiluvulle ei päässyt kukaan, mutta lähimmäksi osui Jari Suni. Hän kuittaa palkinnoksi kaksi istumapaikkalippua lauantain HPK-otteluun.

Veikkauksen peliaika päättyy ottelun alkaessa.


Kommentit (5)

  • Nimetön

    #97 aloittamaan, nähty on tämäkin taito kyseisellä pelaajalla

  • Patajätkä

    Padan hankinnat on just tänäkin vuonna niitä jotka haluavat tänne tulla,Ahon pyynnöstä.Ja se näkyy.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös