Kortelainen löi KaMalle pisteen, mutta KiPa raapi voiton

STT

Kankaanpään Maila nousi Superpesiksen vieraspelissä Kiteellä Petteri Kortelaisen johdolla avausjakson makeaan 7–5-voittoon.

Se toi pisteen, mutta Kitee raapi lopulta jo kuudennen kerran peräkkäin vähintään pisteen, kun se käänsi pelin edukseen 2–1 (5–7, 4–0, 4–2).

KiPa hukkasi avausjaksolla kolmannen vuoroparin johtotilanteen 5–3. Ratkaisevat kaksi viimeistä juoksua löi KaMan Kortelainen kotiuttaessaan Mikko Paunan ja Topias Liljan.

Tauon jälkeen KaMan etenijät paloivat kotitaipaleella samaan tahtiin kuin isännät takoivat juoksuja. Toisella jaksolla juoksun tuonut ja lyönyt Samu-Kalle Varonen sinetöi nappipelinsä supervuoroparin avaavalla ajolähdön tyhjennykseen (1+3).

KaMan tilanteet rakensivat kaksi juoksuakin mieheen lyöneet Lilja (8/11) ja Jouni Itävalo (8/11).

Tappio pudotti KaMan sijalle 11.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio