Kiväärimiehet jatkavat maailmancupin finaaliin

Miikka Kiminki
Kiväärimiehet jatkavat maailmancupin finaaliin

Juho Kurki jatkaa vahvoja otteitaan.

STTGabala

Kivääriampujat Aleksi Leppä, Cristian Friman ja Juho Kurki selvittivät onnistuneesti maailmancupin karsinnan pienoiskiväärin 60 laukauksen makuukilpailussa lauantaina. Peruskilpailu ammutaan Azerbaidzhanin Gabalassa sunnuntaina.

Leppä sijoittui karsinnassa 16:nneksi 622 pisteen tuloksella. Friman sai kokoon 620,8 pistettä ja sijoittui 23:nneksi. Kurki oli 20:s tuloksella 617,9.

Ukrainan Sergi Kulis teki karsintakilpailun parhaan tuloksen 630,2 pisteellä.

Suomi otti ilmakiväärin sekajoukkuekilpailussa sijat 16 ja 18.

Gabalan maailmancupin viimeiset lajit kilpaillaan tiistaina 13. kesäkuuta. Gabalassa kilpailee kaikkiaan 430 urheiluampujaa, jotka edustavat 45 maata. Suomesta mukana on kuusi kivääriampujaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio