STT, NTB

Suomen sijoitus miesten jalkapallomaajoukkueiden maailmanlistalla putosi kuukaudessa peräti 15 sijaa. Suomi on huhtikuun listan 61:s yhdessä Slovenian kanssa.

Suomi hävisi molemmat maaliskuun lopun maaottelunsa, Puolalle 0–5 ja Norjalle 0–2. Suomi on uuden päävalmentajansa Hans Backen alaisuudessa hävinnyt alkuvuoden kaikki neljä maaotteluaan yhteismaalein 0–11.

Suomen romahtaessa ohi paineli muun muassa puolen miljoonan asukkaan jalkapallokääpiö Kap Verde

Pohjoismaista korkeimmalla rankingissa on ensi kesän EM-turnauksessa pelaava Islanti, joka on listalla 35:s ennen Ruotsia.

Maailmanlistan kärkeen nousi Argentiina, joka ohitti ykkössijaa pitäneen Belgian. Etelä-Amerikan maat parantelivat asemiaan, sillä Chile kipusi listakolmoseksi ja Kolumbia neljänneksi ennen viidentenä olevaa Saksaa.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    ”Eihän kysymyksessä ole Suomen maajoukkue, valmentaja on ruotsalainen, pelaajat ovat suureksi osaksi ’mamuja’. Suomalaisia on saman verran kuin esim. Ropsissa!”

    Tämä johtuu siitä että parhaat pelaa. Kyseessä ei ole siis se perisuomalainen kaikki pelaa- systeemi jossa jokaisen jukan kuuluu äidin mielstä saada sama peliaika kuin kaikki muutkin vaikka ei ole kertaakaan aikaisemmin edes nähnyt jalkapalloa

  • Nimetön

    Komiaa!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio