Karhuviesti juostiin harmaassa säässä

Heikki Westergård/SK
Karhuviesti juostiin harmaassa säässä

Sää oli viileä ja harmaa, mutta se ei haitannut juoksijoita.

Satakunnan KansaPori, Rauma, Eurajoki

Reilut tuhat juoksijaa osallistui jälleen perinteiseen Karhuviestiin. Juosta saattoi joko Raumalta Poriin tai Eurajoelta Poriin, ja omat sarjansa oli muun muassa työpaikkajoukkueille, seurajoukkueille ja kuntojoukkueille.

– Liian kova vauhti oli heti alkuun, harmitteli Henrikki Hakala ensimmäisellä vaihtopaikalla, juostuaan 9,4 kilometrin osuuden 37 minuuttiin. Suomen ilmailuopiston joukkuetta edustanut kovakuntoinen mies kuitenkin sai juoksun kuosiin ja aika oli kolme minuuttia parempi kuin hänen tavoiteaikansa.

Lentäjäksi opiskeleva Hakala tuli kansan tietoisuuteen juostuaan ennätysajassa ylös Malminkartanon portaat Helsingissä. 400 porrasta taittui alle minuutissa, treenaamatta.

Karhuviestissä nähtiin rennon urheilun lisäksi myös kovempaa kamppailua, kun miesten seurajoukkueiden ja miesten kunto- ja erikoisjoukkueiden ankkurit olivat loppusuoralla aivan tasoissa.

Turun Urheiluliiton Joonas Lehtinen ehti kuitenkin maaliin ensin, ja oli joukkueineen seurajoukkueiden sarjan nopein ajalla 2.40.04. Miesten kunto- ja erikoisjoukkueiden sarjassa voiton vei Mikko Tolosen ankkuroima Pohjolan juoksijat ajalla 2.40.07.

Karhuviestin tulokset


Kommentit (4)

  • Pipa

    Oli huomattavasti parempi sää juosta, mitä viimevuoden auringonpaiste. Raikas ilma eikä ollut pölyä ilmassa liikenteen takia.

  • Nimetön

    Paremminkin ”harmaakarhuviesti” ilmojen puolesta ja talvella ”jääkarhuviesti”.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio