Kankaanpään Ampumaurheilijoille joukkuekilpailun Suomen mestaruus

Satakunnan Kansa

Kankaanpään Ampumaurheilijat voitti isännän ottein Y-sarjan ilmakiväärin SM-joukkuekilpailun Suomen mestaruuden 1836,2 pisteellään. Kankaanpään joukkueessa ampuivat Jimi Lång, Riku Koskela ja Juho Kurki, jonka henkilökohtainen tulos 626,7 oli kilpailun paras.

Haminan Ampumaseura sai hopeaa (1829,6) ja Kuusankosken Ampujat pronssia (1817,4). HAS:n Aleksi Lepän henkilökohtainen tulos oli 619,5.

Kyrkslätt Skytteförening (KSF) voitti ilmakiväärin N-sarjan Suomen mestaruuden. Sen voittotulos oli 1217,7. Hopeajoukkue Pieksämäen Seudun Ampujille (PIekSA) kirjattiin pisteet 1209,8. KSF:n joukkueessa ampuivat Petra Liljeberg, Henna Viljanen ja Jenna Kuisma. Kuisman henkilökohtainen tulos oli kisan paras 411,2 pistettä.

SM-joukkuekilpailut järjestettiin viikonvaihteessa Kankaanpäässä. Ne olivat järjestävän seuran eli Kankaanpään Ampumaurheilijoiden (KaA) 60-vuotisjuhlakilpailu.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio