Juventuksen jyränneen Barcelonan valmentaja iloitsee olevansa vihdoin oikealla puolella – "Olen kärsinyt usein Messiä vastaan"

ALBERTO ESTEVEZ / EPA
Juventuksen jyränneen Barcelonan valmentaja iloitsee olevansa vihdoin oikealla puolella – "Olen kärsinyt usein Messiä vastaan"

Lionel Messi oli hirmuisessa vireessä Mestarien liigan avauskierroksella Juventusta vastaan.

STT

Tähtipelaajat eivät pettäneet jalkapallon Mestarien liigan kauden avauskierroksella tiistaina. Barcelonan Lionel Messi iski kaksi maalia Juventuksen verkkoon ja Neymar teki PSG:n avausmaalin Celticiä vastaan.

Barcelona päihitti kotinurmellaan Juventuksen 3–0. Argentiinalaistähti Messi viimeisteli pelin 45. minuutilla 1–0, kun hän Luis Suarezin seinäsyötöstä sijoitti pallon tarkasti maalin oikeaan alanurkkaan.

Osuma oli Messille erityisen tärkeä, koska hän pisti pallon ensimmäistä kertaa urallaan Juventuksen maalivahtisuuruus Gianluigi Buffonin vartioimaan maaliin.

Toisella puoliajalla Messi ampui loppunumerot 3–0.

–Olen kärsinyt monesti, kun olen edustanut Messiä vastaan pelaavaa joukkuetta. Nyt olen onnekas, kun hän on puolellani, tunnelmoi Barcelonan uusi valmentaja Ernesto Valverde.

PSG voitti Glasgow'ssa Celticin peräti 5–0. Hyvin PSG:n riveihin sopeutunut brassitähti Neymar hiljensi Celtic-kannattajia maalillaan 19. minuutilla. Neymar on nyt tehnyt viisi maalia viidessä pelissä PSG-paidassa.

–Tämä oli hieno peli meiltä. Oli erittäin tärkeää voittaa ja on aina nautinto pelata loistavien pelaajien rinnalla, Neymar sanoi Celtic-voitosta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio