Juho Kurki tähtäsi kansainvälisten kisojen ennätyksensä MM-areenalla

Pekka Söderlund
Juho Kurki tähtäsi kansainvälisten kisojen ennätyksensä MM-areenalla

Kankaanpään Ampumaurheilijoiden Juho Kurki oli 15:s loppukesän MM-areenalla Changwonissa.

STTChangwon

Kivääriampuja Juho Kurki tähtäsi kansainvälisten kisojen ennätyksensä ampumaurheilun maailmancupissa Etelä-Koreassa.

Kankaanpään Ampumaurheilijoiden Kurki sijoittui loppukesän MM-areenalla Changwonissa 15:nneksi miesten pienoiskiväärin asentokilpailussa ja jäi kolme pistettä finaalipaikasta.

–  Tänään tekeminen oli sitä hyvää, mitä treeneissäkin olen pystynyt tekemään. Keli oli helppo, minkä nyt näkee tulostasostakin, Kurki sanoi.

Kurjen ennätystulos 1  174 koostui 391 pisteen polviammunnasta, 396 pisteen makuuammunnasta ja 387 pisteen pystyammunnasta. Kisan voittajaksi ampui Rion olympiahopeamitalisti, Venäjän Sergei Kamenski.

Esbo Skytteföreningin Cristian Friman petrasi keskiviikon karsintatulostaan kuudella pisteellä, mutta tulos 1  151 jätti hänet oli 71:nneksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio