Juho Kurki aloitti vuoden Suomen ennätyksellä

Satakunnan Kansa

Kankaanpään Ampumaurheilijoiden Juho Kurki aloitti uuden vuoden mainiosti tähtäämällä Swedish Cupin ilmakiväärin peruskilpailussa 629,9 pistettä, joka jää vain 0,2 pistettä hänen nimissään olevasta Suomen ennätyksestä.

Kurjen hyvä vire jatkui myös finaalissa, jossa hän teki uuden SE:n 250,1. Entinen ennätys 249,4 oli nyt kolmanneksi sijoittuneen Aleksi Lepän (Haminan Ampumaseura) nimissä. Lepän peruskisan tulos oli 625,1.

– Tänään oli hyvä päivä! Peruskisassa oli pitkiä tosi hyviä pätkiä, ja finaalikin meni loppuun asti tosi hyvin. Kaveri oli vain parempi, lopulta toiseksi sijoittunut Kurki viittasi Norjan Henrik Larseniin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio