Juho Kurjella mainio viikonloppu: kaksi SM-kultaa, yksi pronssi ja Suomen ennätys

Pekka Söderlund
Juho Kurjella mainio viikonloppu: kaksi SM-kultaa, yksi pronssi ja Suomen ennätys

Kankaanpään Juho Kurjella oli menestyksekäs viikonloppu.

Hollolan Hälvälässä järjestettiin viikonvaihteessa 300 metrin kiväärilajien SM-kilpailut. Mitalit jaettiin M-, N- ja M20-sarjoissa.

Kankaanpään Ampumaurheilijoiden Juho Kurki voitti miesten sarjassa kaksi mestaruutta ja yhden pronssin sekä kuorrutti 3x40 laukauksen mestaruutensa uudella SE-tuloksella. Naisten sarjassa MA:n Satu Korhola juhli kahta mestaruutta.

Kurki ampui 3x40 laukauksen SE-tulokseksi 1180 ja saman lajin M20-sarjan voittanut ESF:n Cristian Friman puolestaan 1154.

Lisäksi 60 laukauksen makuun kisassa KuusA:n Mika Piipponen oli M20-sarjan ykkönen uudella SE-tuloksella 594. Joukkueiden SE-luvuista vastasi kaikissa kolmessa lajissa Frimanin edustama Esbo Skytteförening. Uudet junioreiden ennätykset tulivat kiväärin makuun kilpailussa (1710) sekä vakiokiväärin makuun kilpailussa (1131) ja 3x40 laukauksen kilpailussa (3297).

–Hyvä viikonloppu oli! Makuulta 595 oli ihan omaa tasoa, tuurilla olisin pari pistettä voinut saada enempi. Vakiosta 583 on oma ennätys, hihna-asennot tosi hyviä, mutta pysty oli hiukan vaikeata. Lopputulos oli kuitenkin hyvä. Sitten 3x40 aivan huipputekemistä alusta loppuun asti. Tyytyväinen saa olla, Kurki myhäili.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio