Jääkiekko

Jesperi Kotkaniemi tulokassopimukseen Canadiensin kanssa

Canadiens
Jesperi Kotkaniemi tulokassopimukseen Canadiensin kanssa

Jesperi Kotkaniemellä on nyt aihetta hymyyn.

Juhani Liuhala

Ässien Jesperi Kotkaniemi varattiin Montreal Canadiensiin noin viikko sitten. Nyt hän on tehnyt seuran kanssa kolmen vuoden tulokassopimuksen.

Sopimus takaa Kotkaniemelle 832 500 dollaria, jos hän pelaa NHL:ssä. Sopimuksessa on myös 92 500 dollarin allekirjoitusbonus, joka nostaa sopimuksen yhteisarvon 925 000 dollariin. Jos Kotkaniemi pelaa AHL:ssä, hänen palkkansa on siellä 70 000 dollaria kaudessa.

Mitään varmuutta Kotkaniemen ensi kauden tilanteesta ei vielä ole. Lähtökohtaisesti hän pelannee kauden Ässissä, mutta todennäköisesti Kotkaniemi matkustaa ainakin Montrealin tulokasleirille ennen NHL-kauden alkua.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Viimekaudella ässillä oli paha maalivahtiongelma kumpikaan veskari ei ollut ns voittava vahti, silti korpisalo teki jatkopahvit näiden kanssa kyllähän oli suuri virhe saatte nähdä vielä .

  • Nimetön

    En tie sitten mutta millai ässät meinaa liigassa pärjätä kun kattoo rosteria niin ihan nimetöntä pelaaja joukkue täynnä .kyllähän tämä on jo huolestuttava tilanne vahvistuksia ei vaan kuulu kuka ässien maalit tekee jne jne ….

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio