Jatkoaika: Ässät ajaa alas Pata Staff -henkilöstövuokrausyrityksensä

Hanna Laasanen/arkisto
Jatkoaika: Ässät ajaa alas Pata Staff -henkilöstövuokrausyrityksensä
Satakunnan Kansa

Jääkiekkosivusto jatkoaika.com kertoo sivuillaan, että Ässät aikoo ajaa alas vajaa vuosi sitten perustamansa Pata Staff -henkilöstövuokrausyrityksen. Alasajopäätöstä ei ole kuitenkaan virallistettu.

Pata Staffin pääasiallista liiketoimintaa oli palveluhenkilöstön vuokraaminen Isomäki Areenassa järjestettäviin tapahtumiin. Sen piti toimia Ässille ylimääräisenä tulonlähteenä nimenomaan jääkiekkotoimintojen ulkopuolella. Pata Staff Oy:stä omistaa 33 prosenttia Porin Ässät ry, 33 prosenttia HC Ässät Pori Oy ja 34 prosenttia Staffit Oy.

Jatkoaika.comin mukaan Pata Staffin on korvaamassa ainakin Ässien Liiga-otteluissa Duunin Oy. Se tekee henkilöstövuokrausta HelloFello-brändinsä kautta. Duunin Oy:n puheenjohtaja on HC Ässät Pori Oy:n hallituksen jäsen Harri Vilkuna.

Vilkunan lisäksi yhtiön hallituksessa on ainoana jäsenenä Hannu Rytisalo, joka on Satoco Oy -nimisen ravintolayhtiön hallituksen ainoa jäsen. Satoco Oy omistaa Porissa toimivan Sato-ravintolan, jolta Porin Ravit Oy ostaa raviradan catering-palvelut.

Porin Ravit Oy:n ja HC Ässät Pori Oy:n hallituksen puheenjohtaja on Janne Ojanen.

Oikaisu:Tässä uutisessa kerrottiin aikaisemmin virheellisesti, että Satoco Oy omistaa myös Harjavallassa toimivan Sato-ravintolan. Ravintola Sato Harjavallan omistaa kuitenkin Karhufest Oy. Virhe on korjattu uutiseen.

Juttua muokattu 18.5.


Kommentit (11)

 • Nimetön

  ”Raumalla bisnesmiehet tukevat jääkiekkoa (RTK), Porissa jääkiekkomiehet tukevat bisnestä.”

  Jotenkin kaikki muut liigajoukkueet pärjäävät ilman RTK:n kaltaista raha-automaattia. Rohkenen väittää että nimenomaan RTK on suurin este Lukon mestaruuden voittamiselle.

 • Tietomies

  Yhdistyksen
  tai yksityisen yhtiön ei tarvitse avoimesti kilpailuttaa hankintojaan,tai perustella henkilöstöpolitiikkaansa.
  Mielipiteitä voi ilmaista,mutta mitään valitusoikeutta ei päätöksiin ulkopuolisilla ole.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio