UP-V:n pelinjohtaja Janne Lähde jatkaa edustusjoukkueen peräsimessä. Tilanne on Lähteellä aivan uusi, sillä viimeksi hänet nimettiin pelinjohtajaksi viikko ennen kauden alkua.

–Hyvillä mielillä lähdetään kohti ensi kautta. Viime kausi antoi hyvän opetuksen kaikille, Lähde kertoo tunnelmistaan.

Lähde paljastaa samalla, että joukkueen runko pysynee melko samana kuin viime kaudella:

–Pari pelaajaa tekee paluun kotiin, ja neuvottelut ovat muutenkin hyvässä vauhdissa.

Lähde saa valmennusryhmään kaverikseen ulvilalaisille tutun Sami Niemisen, joka vastaa tulevalla kaudella edustusjoukkueen fysiikkavalmennuksesta.

–Tulevalle pelikaudelle ykkösasiana on, että säästyisimme mahdollisimman monilta loukkaantumisilta kesällä. Niitä ei koskaan voi täysin välttää, mutta tähän yhtälöön pyritään vaikuttamaan laadukkaalla, monipuolisella ja ennaltaehkäisevällä harjoittelulla.

Nieminen on Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti, joka fysiikkavalmennuksen lisäksi tavoittelee pelipaikkaa joukkueesta.

–Kyllä tässä tosissaan ja hyvillä fiiliksillä ollaan lähdössä tavoittelemaan pelipaikkaa. On mielenkiintoista nähdä, mitä uutta muutaman vuoden tauko (viimeksi kesällä 2012) omalla kohdalla tuo pelaamiseen ja harjoittelemiseen.

Pelaajarintamaan saadaan myös lisäystä, sillä kolme edellistä vuotta Kankaanpään Mailaa edustanut Mikael Sillanpää palaa kasvattajaseuransa riveihin.

Pääsääntöisesti etenijäjokerina KaMassa pelannut Sillanpää on valmis hyppäämään myös ulkokentälle.

–Ensi kesälle itsellä on aika isot tavoitteet varsinkin ulkopelissä. Kankaanpäässä ulkopelirooli jäi todella pieneksi, haluan täällä päästä todistamaan muille ja varsinkin itselleni, mihin kaikkeen rahkeet riittävät.

Sillanpää on muuttamassa Jyväskylään, mutta tämä ei hänen mukaansa haittaa pelaamista.

–Suurin syy tähän on, että tyttöystäväni asuu siellä. Aluksi menen töihin ja treenaamaan sinne, mutta opiskelemaankin sinne vielä yritän päästä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio