IL: Porilaisen selostajalegendan työt päättyivät tylysti – "Ihmettelen kyllä vähän toimintatapaa"

Kari Mankonen
IL: Porilaisen selostajalegendan työt päättyivät tylysti – "Ihmettelen kyllä vähän toimintatapaa"

Jouko Färd ei enää kipua vakiopaikalleen Isomäki-areenan selostamoon.

Satakunnan Kansa

Lähes 50 vuotta selostuksia Ylelle tehneen Jouko Färdin legendaarista ääntä ei enää kuulla Yle Puheen lähes yhtä legendaarisella kiekkokierroksella.

Yle ilmoitti Färdille, 73, aivan kuluvan kiekkokauden alla, että selostukset saavat nyt jäädä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

–Aamulla soi puhelin. Ylen pomo ilmoitti, että hommani ovat sitten tässä, ei tarvita enää. Olisivat voineet ilmoittaa aiemmin ja hyvissä ajoin, Färd totesi IL:lle.

Hänen mukaansa Yle perusteli asiaa sillä, ettei Färd hallitse erityisen hyvin nettijuttujen tekoa ja tv-juttujen tekoa nettiin.

–Katkera en ole, mutta ihmettelen kyllä vähän toimintatapaa


Kommentit (23)

  • Nimetön

    Aika monia asia on kiinnostanut ja ilmeisesti on nähty se, että Jouko heitettiin ulos muista kuin taidottomista syistä. Kun Yle teki näin, niiin olisiko syytä todella mennä tiettyihin henkilökohtaisiin asioihin. Näinhän siellä pomon kaverit ohittavat todelliset taitajat. Miettikää kuulijat miten meillä Ylessä menetellään.

  • Nimetön

    Mitä tulee nettijuttuihin ja niiden arvosteluun Jouko Färdin osalta, niin eihän Yle teetäkään edes niitä enää ottelun selostajilla. Ne ostetaan STT:ltä!
    Todella nurinkurisesti haettu peruste lopettaa ainakin useiden mielestä ehkäpä tämän hetken parhaan suomalaisen kiekkoselostajan työt.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio