Jääkiekko

Hupsista: Liiga unohti Ässät – "Onko tehty joku kabinettipäätös? Ollaanko me mukana?"

Hanna Laasanen
Hupsista: Liiga unohti Ässät – "Onko tehty joku kabinettipäätös? Ollaanko me mukana?"

Mikael Kotkaniemi joutui astelemaan Liigan avaustilaisuudessa lavalle, vaikka taustalakanasta ei löytynytkään tuttua patalogoa.

Harri Laiho

Jääkiekon liigakauden avaustilaisuus järjestettiin keskiviikkona Helsingissä.

Varsinkin Ässien edustajat joutuivat hieraisemaan silmiä. Haastattelulavan takana olevassa lakanassa oli vain 14 joukkueen logot. Pataa siellä ei ollut.

–Onko tehty jokin kabinettipäätös? Olemmeko me mukana? kyseli Ässien päävalmentaja Mikael Kotkaniemi lavalle noustuaan.

Twitterissä Liiga pahoitteli virhettään ja vakuutti Ässien olevan yhä tärkeä osa liigaperhettä.


Kommentit (12)

  • Nimetön

    ”Ässillä on kannattajia vain eks tiärä tota noi Poris, mää sai semmose käsitykse kateellisesta kirjoituksestasi, aika heikoilla tuntuu Ässä ”vanit”olevan Lukkoon verrattuna, joilla Faneja riittää Turusta Eurajoen, ja Porin rajalle, tietenkin Luvialla on Porilaisia mamuja, joilla on vanha uskonto mukana siirtyessään rajan yli.”

    Ai ”kateellisesta kirjoituksesta”…? Salli mun nauraa. Mitä kateuden aihetta on raumalaisessa joukkueessa, joka on voittanut ainoan mestaruutensa 55 vuotta sitten, eli viime vuosisadalla ja viime vuosituhannella? Silloin ei ollut edes nykyliigaa olemassa. Entä kai sentään olet netistä nähnyt sen kuvasarjan, missä on kuvattuna keväinen tori Porista, Oulusta ja Raumalta? Niinpä.. Keväällä 2013 Porin tori oli Ässien mestaruuden kunniaksi täynnä väkeä, olikohan noin 20.000 ihmistä. Oulun torillakin oli myöhemmin aika hyvin väkeä.. Ja sitten kolmannessa kuvassa oli se tyhjyyttään ammottava rauman tori, maininnalla ”Rauman tori joka kevät”.. Eipä siihen ole mitään lisättävää.

  • Nimetön

    No niin, siinähän joku raumalainen jo ehtii ilakoida turhan ennenaikaisesti asioista, joita hän olettaa tapahtuvan. Vaan erehtyy, koska lukkokin tulee jäämään Ässien taakse lopullisessa sarjataulukossa. Ja miksi päättelin, että kyseessä oli raumalainen kommentti..? No ihan selkeästi sen takia, että kukaan ässäkannattaja ei taivuta sanaa ”Ässät” genetiivimuotoon ”Ässäin”, vaan ”Ässien”. Mutta raumalaisille tuo outo taivutus on tyypillistä.

    Ässillä on kannattajia vain eks tiärä tota noi Poris, mää sai semmose käsitykse kateellisesta kirjoituksestasi, aika heikoilla tuntuu Ässä ”vanit”olevan Lukkoon verrattuna, joilla Faneja riittää Turusta Eurajoen, ja Porin rajalle, tietenkin Luvialla on Porilaisia mamuja, joilla on vanha uskonto mukana siirtyessään rajan yli.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio