Jääkiekko

Härkälä saa Ässien A-nuorten valmennukseen uuden aisaparin

Joonas Salli
Härkälä saa Ässien A-nuorten valmennukseen uuden aisaparin

Jouni Myllymaa nousee Ässien A-nuorten valmennusryhmään.

Harri Laiho

Ässät vahvisti Jere Härkälän jatkavan seuran A-nuorten päävalmentajana kahden vuoden sopimuksella.

Härkälä saa avukseen uuden, mutta porilaisseurasta entuudestaan tutun miehen. Jouni Myllymaa tulee Marko Kivenmäen tilalle A-nuorten valmennusryhmään.

Ryhmän täydentää myös liigajoukkueen maalivahtivalmentajana jatkava Jaakko Rosendahl. Markku Viitalampi jatkaa puolestaan joukkueenjohtajana.

–Jatkamme hieman uudistetulla valmennusryhmällä hyvää työtä, jota Ässien A-nuorissa on tehty jo vuosien ajan, urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi Ässien tiedotteessa.

–Jouni Myllymaa puolestaan tuo valmennusryhmään uutta verta. Hän teki viime kaudella C-nuorissa hyvää työtä. Jouni on todella kokenut juniorijääkiekkoilun asiantuntija. Samalla Ässien C-nuorista nousee lahjakkaita junioreita A-nuorten harjoitusryhmään.

Myllymaa teki pitkän työuran Ässät ry:ssä. Vuonna 2014 valmennuspäällikön ja seuran tiet erosivat riitaisasti. Myllymaa palasi kuitenkin Ässiin juniorivalmentajaksi varsin nopeasti.

Härkälä, 33, on jo kokenut valmentaja. Hän on saavuttanut päävalmentajana C-nuorten SM-pronssia 2011 sekä A-nuorten SM-hopeaa 2017. Liigajoukkueen valmennusryhmään Härkälä kuului kolmen kauden ajan 2013–2016.

–Tulevan kauden A-nuorten joukkue on valmennusjaksoni nuorin. Tavoitteenamme on viedä joukkueen toimintaa vieläkin urheilullisempaan ja tavoitteellisempaan suuntaan, Härkälä suunnittelee.

A-nuorten alustavan kesäryhmän nimilistalta puuttuvat muun muassa Juuso Ketola ja Otto Kivenmäki, jotka nousevat edustusjoukkueen harjoitusryhmään.

Kari Mankonen
Jere Härkälä johtaa ensi kaudella valmennusaikansa nuorinta joukkuetta.

Jere Härkälä johtaa ensi kaudella valmennusaikansa nuorinta joukkuetta.

A-nuorten alustava kesäryhmä

Maalivahdit: Kasperi Kotkaniemi, Radek Haas, Julius Kukkola, Severi Soukka.

Puolustajat: Aleksi Varttinen, Matias Keskimäki, Teemu Kiviniemi, Sakari Saarenmaa, Lauri Leino, Joonas Nurmi, Julius Vianto, Antti Tuomisto, Riku Tuomola

Hyökkääjät: Joel Järvenpää, Jerry Sammalisto, Matias Lehtinen, Juha Rautiainen, Eemeli Takala, Eemil Kuparinen, Jami Virtanen, Alex Hintsa, Samuli Aaltonen, Joonas Hantula, Aki Halme, Leevi Viitala, Eero Niemi, Kalle Myllymaa.


Kommentit (19)

  • Nimetön

    Nyt täytyisi kaikkien Aikuisten muistaa, että nämä valmentajienkin pojat ovat ihan tavallisia poikia ja lapsia vielä. Miettikää ihmiset miltä heistä tuntuu nämä ilkeät kommentit ja paineet joita saavat niskoilleen. Toivon silti myös, että valmentajaisät ymmärtävät mihin keskenkasvuiset poikasensa laittavat. Myllymaa itse oli aikoinaan täysin sitä vastaan, että hänen joukkueensa poikia peluutetaan vanhemmissa..

  • Nimetön

    Ikävä kyllä tämä on lähes jokaisen kiekko seuran isoin ongelma. Omaa poikaa juonitaan eteenpäin ja innokkaimmat pelaajat tallataan henkisesti pois tieltä. Noloa seurattavaa. Voi muille pojille!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio