FC Jazzin luottovahti löi hanskat naulaan ja siirtyi MuSaan valmentajaksi

Joonas Salli
FC Jazzin luottovahti löi hanskat naulaan ja siirtyi MuSaan valmentajaksi

Lauri Pirhonen ja hänen edessään viime kaudella puolustanut Jussi Välilä ovat vaihtaneet FC Jazzin asun MuSan väreihin.

Juha LuotolaPori

FC Jazzin tolppien välissä vuosia seisonut Lauri Pirhonen lopettaa pelaajauransa. 32-vuotias maalivahti on kärsinyt loukkaantumisista ja on menossa keskiviikkona jälleen uuteen polvioperaatioon.

Pirhonen on ollut FC Jazzin tukipilareita viime vuosina. Seuran oma kasvatti nousi edustusjoukkueen rinkiin jo 2000-luvun alussa.

Pirhonen ei jätä jalkapalloa kokonaan, sillä hän on jo liittynyt naapuriseura Musan Salaman valmennusryhmään.

– Olen valmennuksessa mukana lähinnä kehittämässä maalivahteja ja auttamassa tietysti muutenkin mahdollisuuksien mukaan, Pirhonen sanoo.

Sekä MuSa että Jazz pelaavat alkavalla kaudella jalkapallon Kakkosta. Pirhosella on pelaajakokemusta myös MuSan paidasta.

MuSan toiminnanjohtaja Petteri Lahti vahvisti tiistaina aamupäivällä uutisen Satakunnan Kansalle.

– Olemme iloisia, että saimme kokeneen kaverin mukaan seuramme toimintaan. Haluamme tällä tavalla panostaa entistä voimakkaammin myös maalivahtivalmennukseen, Lahti kertoi.


Kommentit (8)

  • Janne Virtanen, ex-MuSa,

    Nimimerkillä toitottavien kommentit ovat säälittäviä ja munattomia. ”Nimetön” on oiva esimerkki. Jos on jotain sanottavaa, esiin. Keskustelua saa syntyä.

  • Nimetön

    Räikeä esimerkki jazzin toiminnasta, kun rakennuksella menee kaikki pieleen pohja, seinät ja katto, niin eikö silloin pidä kutsua alan AMMATTILAISET paikalle laittamaan rakennus kuntoon, eikä samat (johtajat), tai nostaa pieleen menneen rakennuksen tekijät (pelaajat) jatkamaan samaa rataa valmentajina tai johtajina ilman mitään koulutusta ? Muistutus, samanlailla aina tehden saadaan samanlaisia tuloksia, kunnes ne alkaa heikkenemään, siis olisiko aika vaihtaa koko seuran toimintatapaa ?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös