FC Jazz löysi Fulhamin siirtyneelle Terry Abladille tutun korvaajan

Kari Mankonen
FC Jazz löysi Fulhamin siirtyneelle Terry Abladille tutun korvaajan

Husa Aftab pukeutuu jälleen punaiseen, kun hän palaa SalPasta FC Jazziin.

Harri Laiho

FC Jazzin runkopelaajiin viime kaudella kuulunut Hushyar "Husa" Aftab palaa porilaisseuraan. Jazz ja Aftab ovat tehneet loppukauden kattavan sopimuksen.

Viikko sitten 25 vuotta täyttänyt Aftab pelasi alkukauden Salossa samassa lohkossa porilaisten kanssa olevan SalPan riveissä.

Aftab on edustanut junioreissa JJK:ta, mutta viime vuodet hän on asunut Turussa.

–Tulen mahtavilla fiiliksillä Poriin. Vaikka matka on pitkä Turusta, perillä odottavat aina hienot tapahtumat joukkueen kanssa. FC Jazz on viime kauteen verrattuna kokeneempi ja entistä yhtenäisempi. Kasvot kopissa ovat lähes identtiset, Aftab sanoi Jazzin tiedotteessa.

–Muutaman harjoituksen jälkeen näyttää siltä, että eteenpäin on taas menty ja yksityiskohtia hiottu tekemisessä. Hommat hoidetaan eri osa-alueilla ammattimaisesti ja joukkueessa on hyvä henki. Tavoitteenani on tuoda lisää vaarallisuutta sekä yllätyksellisyyttä hyökkäyskolmannekselle ja auttaa joukkue Ykkösen karsintoihin.

Kakkosen kärkikahinoissa oleva Jazz tarvitsi karsintatavoitteeseensa apua, kun nuori lupaus Terry Ablade siirtyi Fulhamin akatemiaan. Ablade jätti keskikentälle aukon. Päävalmentaja Olli Orvasto tarkasteli korvaajaksi muutamaa vaihtoehtoa ja löysi kaivatun täydennyksen lopulta tutusta pelaajasta.

–Husa tuo hyökkäykseemme lisää laajuutta ja varsinkin nopeita jalkoja. Abladen siirtymisen jälkeen olemme etsineet nopeaa laitapelaajaa ja onkin hienoa, että saamme tutun paluumuuttajan takaisin punaisiin.

FC Jazzin kausi jatkuu vierasottelulla Honkaa vastaan ensi maanantaina. Seuraava kotiottelu pelataan Porin stadionilla perjantaina 27. heinäkuuta HIFK:ta vastaan.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Komiaa!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio