Etenee-leiri tulevana viikonloppuna Porissa – mukana 112 joukkuetta

Markus Viljanen
Etenee-leiri tulevana viikonloppuna Porissa – mukana 112 joukkuetta

Etenee-leiri pelattiin edellisen kerran Porissa vuonna 2016.

Juhani Liuhala

Porissa toista kertaa järjestettävä Etenee-leiri valtaa kentät tulevana viikonloppuna. Kaupunkiin saapuu yhteensä 112 tyttöjen ja poikien pesäpallojoukkuetta.

Etenee-leirin järjestelykuvioista Pesäkarhuilta löytyy kokemusta entuudestaan, kun vastaava tapahtuma oli Porissa vuonna 2016. Silloin joukkueita oli mukana 80. Kiirettä hallinnoimisessa riittää, sillä pelkästään Etenee-leirin ruokalinjastoista kulkee läpi yhden ruokailun aikana yli 1700 ihmistä. Koko viikonlopun aikana annoksia tarjoillaan kaiken kaikkiaan 15300.

Kenttiä leirillä on käytössä 22. Kaupunkilaisille näkyvimpinä paikkoina ovat Kirjurinluodon ja Liisantorin kentät yhdessä Urheilukeskuksen kenttäkeskittymän (7 kenttää) kanssa. Yksi kenttä on myös lainattu käyttöön Ulvilasta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio