Eero Markkanen jättää AIK:n ja siirtyy Dalkurdiin

STTTukholma

Ruotsin Allsvenskanissa pelaava AIK ja hyökkääjä Eero Markkanen ovat purkaneet sopimuksensa. Ruotsalaisseura kertoi asiasta verkkosivuillaan.

Markkasen jalkapalloura kuitenkin jatkuu Ruotsissa, sillä Dalkurd ilmoitti hankkineensa suomalaishyökkääjän riveihinsä. Dalkurd on tällä hetkellä Allsvenskanissa jumbosijalla.

Markkanen siirtyi AIK:hon vuonna 2014. Matka jatkui saman vuoden heinäkuussa Real Madridin kakkosjoukkueeseen Castillaan, jossa hän viihtyi vuoden verran. Syyskuussa 2015 Markkanen siirtyi RoPSiin ja palasi sitten tukholmalaisseuraan kolmen vuoden sopimuksella vuonna 2016.

Seuraavan vuoden kesänä Markkanen lainattiin saksalaiseen Dynamo Dresdeniin. Sopimus purettiin tämän vuoden alussa. Sen jälkeen Markkanen lainattiin tanskalaiseen Randersiin. Markkanen palasi AIK:hon kesäkuussa, muttei pelannut otteluakaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio