Djokovic tyytyväinen välieräpaikkaan –  ykkössijoitettu Federer ulos

NIC BOTHMA
Djokovic tyytyväinen välieräpaikkaan –  ykkössijoitettu Federer ulos

Kevin Anderson pudotti yllättäen Roger Federerin.

STTLontoo

Kolminkertainen Wimbledonin tennisturnauksen miesten kaksinpelin voittaja Novak Djokovic kukisti keskiviikon puolivälierässä Japanin Kei Nishikorin 6–3, 3–6, 6–2, 6–2 ja saavutti kahdeksannen kerran paikan Wimbledonin välierissä.

–Tuntuu hienolta olla jälleen neljän parhaan joukossa grand slam -turnauksessa. Kunto on parantunut viime viikkoina, ja pelini taso on nousussa. Olen löytämässä kuntoni oikeaan aikaan, kirkkaimmalle huipulle paluuta tekevä Djokovic, 31, tuumi.

Turnauksen ykkössijoitettu Sveitsin Roger Federer ja kahdeksanneksi sijoitettu Etelä-Afrikan Kevin Anderson tahkosivat omaa puolivälieräotteluaan yli neljä tuntia.

Federer vei kaksi ensimmäistä erää, mutta Anderson voitti kaksi seuraavaa. Viidennessä erässä kaksikko huipensi ottelun, ja Anderson poistui keskinäisestä ottelusta ensimmäistä kertaa voittajana. Eräluvut olivat 2–6, 6–7 (5–7), 7–5, 6–4, 13–11.

Turnauksen kahdeksankertainen voittaja Federer tavoitteli jatkoa viime vuoden mestaruudelleen, mutta ei tänä vuonna päässyt kahdeksan parhaan joukkoa pidemmälle.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio