Jääkiekko

Carolinan suomalaispelaajilla tehoilta – Teuvo Teräväinen paukutti NHL-uransa ensimmäisen kypärätempun

Carolina kaatoi Dallasin maalein 5-1

Frank Gunn
Carolinan suomalaispelaajilla tehoilta – Teuvo Teräväinen paukutti NHL-uransa ensimmäisen kypärätempun

Teuvo Teräväinen (vas.) paukutti kiekon kolmesti Dallasin verkkoon.

STTRaleigh

Jääkiekon NHL:ssä Carolinan Teuvo Teräväinen on tehnyt hattutempun Dallasia vastaan pelatussa ottelussa. 23-vuotias suomalaishyökkääjä laittoi kiekon maaliin kolmesti peräkkäin ottelun kolmannessa erässä ja vei Carolinan 4–1-johtoon.

Hattutemppu oli Teräväisen NHL-uran ensimmäinen.

Teräväisen ensimmäinen maali syntyi ylivoimalla, kun kolmatta erää oli pelattu vajaat kolme minuuttia. Seuraavan kerran hän iski kiekon maaliin kolmannen erän kuudennella minuutilla. Hattutempun viimeistellyt kolmas maali syntyi puolestaan kolmannen erän yhdeksännellä minuutilla.

–Minulla ei ikinä ole ollut näin paljon hattuja, Carolina tviittasi Teräväisen kommentoineen ottelun jälkeen.

Avausmaalista vastasi Aho

Ottelun avausmaalin teki Teräväisen joukkuetoveri Sebastian Aho, jolle maali oli ensimmäinen tällä NHL-kaudella. Aho oli myös syöttämässä Teräväisen ensimmäistä ja kolmatta maalia. Teräväiselle puolestaan kirjattiin syöttöpiste Ahon maalista.

Vauhdissa oli myös Jordan Staal, jolle kirjattiin neljä syöttöpistettä. Hän oli syöttämässä Ahon maali sekä kaikkia Teräväisen maaleja.

Ottelu päättyi Carolinan 5–1-voittoon. Loppulukemat iski taululle Carolinan Jeff Skinner, joka laittoi kiekon maaliin, kun ottelua oli muutama sekunti jäljellä.

Dallasin ainoan maalin teki toisessa erässä Aleksandr Radulov.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio