Autosport: F1-sarjan täysin flopannut aika-ajouudistus romukoppaan

STTLontoo

F1-sarjassa otetaan käyttöön viimevuotinen aika-ajojärjestelmä reilun viikon kuluttua ajettavasta Kiinan osakilpailusta lähtien, kertoo Autosport-lehti.

Täksi kaudeksi uudistettua aika-ajojärjestelmää on kritisoitu ankarasti sekä kuljettajien että yleisön taholta. Nykyisen aika-ajosysteemin on sanottu olevan liian monimutkainen, ja sen on arvioitu vievän lajia väärään suuntaan.

F1-pomot ovat pitäneet palavereja aika-ajokysymyksestä, mutta virallista ilmoitusta sen kohtalosta ei ole toistaiseksi saatu.

Aiempi aika-ajojärjestelmä oli käytössä vuodesta 2006 vuoteen 2015.

Autosportin uutinen


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio