Jääkiekko

Ässille vaihteeksi hyviä uutisia – tehokas paluumuuttaja jatkaa pitkään Porissa: "Minulla on hyvä kutina"

Kari Mankonen
Ässille vaihteeksi hyviä uutisia – tehokas paluumuuttaja jatkaa pitkään Porissa: "Minulla on hyvä kutina"

Jarno Kärki pelaa lauantaina Lukkoa vastaan uransa 200. liigaottelun.

Satakunnan KansaPori

Ässien viikko on ollut mollivoittoinen tappioineen, pelikieltoineen ja sairasteluineen. Perjantaina seuralla oli tarjota kannattajilleen jo aiemmin lupaamiaan hyviä uutisia, kun se julkisti hyökkääjä Jarno Kärjen kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Tapparassa kauden tehottomasti aloittanut Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3=10.

–On mahtavaa, että oma kasvatti, joka on liigatasolla huippupelaaja, haluaa sitoutua meihin seuraavaksi kahdeksi kaudeksi. Hän on näyttänyt osaamisensa täällä, mutta tiedämme hänellä olevan potentiaalia vieläkin parempaan, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi tiedotteessa.

–Viihdyn Ässissä. Peli-ilo löytyy täällä helposti. Pori on kotikaupunkini ja täällä on loistavat kannattajat. Minulla on hyvä kutina meidän loppukaudesta ja myös Ässien tulevista vuosista. Tuntuu, että täällä asiat menevät oikeaan suuntaan ja tulemme saavuttamaan menestystä, Jarno Kärki kommentoi.

Ässät pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina, kun Porissa vastaan asettuu rakas vihollinen Rauman Lukko.

–Kyllä se on hienoin peli, mitä voi olla; Isomäki, lauantai ja vastassa on Lukko. Näissä otteluissa on aina ollut oma ainutlaatuinen tunnelmansa, kun yleisö on aidosti mukana jokaisessa taklauksessa ja tilanteessa. Esimerkiksi Tampereen paikallispeli ei yllä aivan samanlaiseen jännitteeseen, lauantaina uransa 200. liigaottelun pelaava Kärki kommentoi.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Huippupelaaja joka ei edes mahtunut tapparan pelaavaan ryhmään. Ei juuri mikään joukkue päästä pelaajaa pois jos on huippupelaaja. Nämä paluumuuttajat ovat yleensä mitä ovat. Joko hyviä tai sitte täysiä floppeja.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio