Harri Laiho

Ässät lähtee lauantaina pelattavaan kauden kuudenteen paikallispeliin käytännössä samoilla miehillä, jotka nähtiin kaukalossa torstaina KalPaa vastaan.

Pata elätteli toiveita, että pitkä sairaslista lyhenisi jo lauantaina. Urheilujohtaja Jari Korpisalon mukaan sieltä ei ole kuitenkaan apuja tulossa.

–Lauantaina kukaan loukkaantuneista ei palaa, mutta ensi viikolla sitten.

Mahdollisimman pikaista paluuta odotetaan ennen kaikkea Simon Suorannalta, Sakari Salmiselta ja Juho Tommilalta.

Ben Blood on puolestaan pelikiellossa vielä lauantain pelin.

Runkosarjan kuudes ja viimeinen Ässät–Lukko ratkaisee samalla sen, kumpi on tällä kaudella keskinäisissä peleissä maakunnan ykkönen. Viiden kohtaamisen jälkeen voitot ovat Ässille 3–2 ja pisteet 8–7.

Sarjataulukossa satakuntalaisten asemat ova tällä kaudella keikahtaneet parikin kertaa. Tällä hetkellä Lukko on edellä. 41 ottelua pelanneet raumalaiset ovat viidentenä 65 pisteellä. Ässät on kymmenentenä neljä pistettä Lukkoa jäljessä ja yhden ottelun enemmän pelanneena.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Katotaas vaan niin Suoranta Salminen kaksikosta tulee tällä kaudella vähän samanlainen tarina kun surullisen kuuluisasta M. Ryanista. Varsinkin Suoranta on ollut Ässien mukaan viittä vaille pelikuntoinen jo 2 kuukautta. Kohta on sarjataulukossa jo niin paha tilanne, että miehet laitetaan askiin ja se on 1-2 peliä ja sen jälkeen todetaan, että äijien kausi on ohi.

  • PataJätkä

    Mistä johtuu että eniten loukkaantumisia on tullut juuri Jyrki Ahon valmennuksessa…sitä sopii miettiä ja kysellä pelaajilta. Ässillä olisi todella iskukykyinen joukkue jos saataisi edes loppukaudeksi paras mahdollinen kokoonpanoon kasaan ,pelkäänpä vain että Jykän vetämänä sellaista ei tulla näkemään. Johto ja sponsorit ovat tehneet kaiken mahdollisen niillä resusseilla mitä on ollut käytettävissä ,apuja on tullut valmennukselle todella paljon mutta kaikki panostukset ovat valuumassa hukkaan Jykän kiekolla ja johtamis tavalla ,jää vain hirveät taloudelliset tappiot ja erittäin pettyneet fanit taas kerran, tämä olisi vielä hoidettavissa kuten 2013 kävi ,Kivi sai olla nukkehallitsija loppukauden ja pojat ottivat homman homiin käsiinsä ,mikä näkyi heti pelityylin muutoksena ja selkeitten roolien jakamisessa,se tuotti pojan kotiin ja nyt voisi tapahtua samalla tavalla jos Kotka saisi toteuttaa Korpin kanssa porilaistakiekkoa Ässien 50v Juhlakauden päätteeksi,muuten pelit tulevat päättymään korkeintaan sääleihin ja huonoimmassa tapauksessa runkosarjaan.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio