Ässien mestarivalmentajasta Kankaanpään Mailan urheilutoimenjohtaja

Mika Kanerva
Ässien mestarivalmentajasta Kankaanpään Mailan urheilutoimenjohtaja

Pasi Kaukoranta linjaa jatkossa Kankaanpään Mailan urheilullista suuntaa.

Pasi Mattila

Ässien vuoden 2013 mestarijoukkueen apuvalmentajana toiminut Pasi Kaukoranta ottaa entistä enemmän roolia pesäpallon puolella.

Kahden kauden ajan Kankaanpään Mailan edustusjoukkueen henkisenä valmentajana toiminut Kaukoranta on nimitetty nyt koko seuran urheilutoimenjohtajaksi.

Urheilutoimenjohtajan tehtävässään Kaukorannan vastuulla on erityisesti kehittää KaMan toimintaa ammattimaisemmaksi ja urheilullisemmaksi. Hän on samalla myös seuran edustusjoukkueen valmennuksen ja pelaajien esimies. Merkittävässä osassa Kaukorannan työssä tulee olemaan junioreiden pelaajapolun rakentaminen.

–Olen viimeisen vuoden ajan tutustunut rauhassa seuran organisaatioon, pelaajiin ja valmentajiin. Kesällä tein tästä kokonaispaketista analyysin, jonka esitin seuran johtokunnalle. Koska olimme asioista erittäin yksimielisiä, niin olin todella motivoitunut tarttumaan tähän uuteen haasteeseen, Kaukoranta kertoi KaMan tiedotteessa.

Urheilutoimenjohtajana hän haluaa ennen kaikkea ammattimaistaa ja uudistaa seuran urheilupuolen toimintaa:

–KaMalla on edessään loistava tulevaisuus, mikäli laitamme porukalle välittömästi hiat heilumaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tietyt vanhat toimintatavat joutavat romukoppaan ja tilalle tulee pussillinen uusia.

Kauden 2018 joukkueestaan KaMa tiedottaa ensiviikolla.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Pistä stoppi koppipallolle. Uudista Pesis. Puolet juoksee. Puolet lyö. Kopin lyövät Karviaan .. Rohkeutta peliin. Luovuutta kuivan roolipelin tilalle… Voimia Päde 😊

  • Nimetön

    Hyvä Pade! Sitten vaan VAHVISTUKSIA hankkimaan.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio