Jääkiekko

Ässien Kotkaniemi vastasi Lukon Virran väitteisiin: "Ihan höpönlöpön-juttuja"

Kari Mankonen
Ässien Kotkaniemi vastasi Lukon Virran väitteisiin: "Ihan höpönlöpön-juttuja"

Mikael Kotkaniemi uskoo joukkueensa jatkopaikkaan, mutta ei lähde uhoamaan pudotuspelien alla.

Juha LuotolaPori

Ässien päävalmentaja Mikael Kotkaniemi ei jäänyt sanattomaksi raumalaisten siirtäessä tiistaina alkavan pudotuspelisarjan paineita Porin suuntaan.

Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoi verkkosivusto Kiekkoareenan haastattelussa, että "me (Lukko) olemme tällä hetkellä selkeä altavastaaja siihen sarjaan. Se on ihan selvä, että heillä (Ässillä) tässä enemmän on hävittävää".

–Täyttä paskapuhetta! Ihan höpönlöpön-juttuja. Toisella on kolmen miljoonan euron jengi ja meillä kahden. Ei meistä valtavaa suosikkia saa. Tämä on muutenkin niin lyhyt sarja, ettei tällaisessa mitään suosikkeja edes ole. Ihan turha lyödä mitään viittoja kenenkään selkään, Kotkaniemi sivalsi.

–Virran puheet eivät oikein osu minunkaan logiikkaani. Miten meillä voi olla enemmän hävittävää, Ässien toimitusjohtaja Eeva Perttula komppasi.

Lukko on kärsinyt pahoja takaiskuja avainpelaajien loukkaannuttua, mutta myös Ässiltä on viisi pelaaja sivussa loppukauden.

Sen Perttula myöntää, että Ässien talous on kovilla, mikäli kausi päättyy tällä viikolla.

–Olemme todella paljon perässä viime kautta. Eli kyllä me näitä lisäpelejä tarvitsemme myös taloudellisesti.

Ässien ja Lukon kutkuttava pudotuspelisarja alkaa tiistaina Porissa. Toinen osaottelu pelataan torstaina Raumalla ja mahdollinen kolmas ja ratkaiseva kohtaaminen lauantaina Porissa.

Lipunmyynti tiistain otteluun alkoi maanantaina aamulla. Ensimmäisen 15 minuutin aikana lippuja meni kaupaksi yli tuhat, samoin kausikortteja myytiin noin tuhat, mutta tilaa hallissa edelleen riittää.

–Päätimme mennä ainakin tiistain pelin vielä runkosarjahinnoittelulla. Lauantaita mietitään erikseen, jos silloin vielä pelataan, Perttula sanoi.


Lue myös nämä


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Ässät on aina lukkoa vastaan ennakkosuosikki.
    Ei ilman mestaruuksia voi luokitella muuksi kuin ikuinen haastaja(loser).

  • nikkeT

    Kotkaniemihän puhuu ihan puutaheinää. Ilmaiseksiko ne ässien paluumuuttajat siellä pelaa? Vai on budjetti muka huomattavasti lukkoa pieniemi… Ei muuten ole! 😀 Taitaa Salminen ja Taimikin saada ihan kohtalaista palkkaa kuitenkin. Pelit pelataan kentällä, ei kannata porilaisten nuolaista ennen kuin lopputulos on selvä. Toki ennakkosuosikkina lähtevät sarjaan kun raumalaisten vire näyttää alaspäin ja ykköstähdet puuttuu loukkaantumisten takia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio