Jääkiekko

Ässien kapteeni julkaisi mystisen Twitter-päivityksen – uran jatkumisesta kertovan lauseen perässä kettu

Kari Mankonen
Ässien kapteeni julkaisi mystisen Twitter-päivityksen – uran jatkumisesta kertovan lauseen perässä kettu

Matti Kuparisen ensi kauden osoite on yhä arvuuttelun alla.

Juha Luotola

Ässien kapteeni Matti Kuparinen on ollut ilman sopimusta ensi kaudeksi, mutta nyt siihen on ilmeisesti tullut muutos.

Kuparinen julkaisi keskiviikkona Twitter-tilillään paljon puhuvan tekstin: "Kiva pelata Suomessa ensi kaudella." Lauseen perään sijoitettu ketun pää sen sijaan on kaikkea muuta kuin paljon puhuva. Se voisi viitata esimerkiksi Lukkoon, joka käytti aiemmin kettulogoa paidoissaan tai Mestiksen Jokipoikiin, jonka logossa on susi ja se tekee yhteistyötä Kuparisen entisen seuran HIFK:n kanssa.

Eläinkunnan joukkueista myös Ilves on mahdollinen. Karri Kiven luotsaama joukkue on tiettävästi ollut kiinnostunut Ässien sentteristä.

Kuparisen tviitti

Lukko olisi valintana kuitenkin todella erikoinen, sillä perusporilainen Kuparinen totesi viime syksynä ilmestyneessä Jääkausi-liitteessä, että ainoa ehto Lukossa pelaamiselle olisi miljoonan palkka, mistä Lukko maksaa puolet Ässille.

Satakunnan Kansa ei ole tavoittanut Kuparista eikä Ässien urheilujohtajaa Jari Korpisaloa kommentoimaan pelaajan sopimustilannetta.


Lue myös nämä


Kommentit (24)

  • Nimetön

    15.6.2018 | 12:41
    En ole yhtään yllättynyt että seura toimi noin Kuprua kohtaan, ei ollut eka kerta eikä varmasti myöskään viimeinen, sana kiirii ja tämä toimintatapa on yksi syy miksi pelaajat välttelevät Ässiä kuin ruttoa.

  • Harri

    Valkku olisi halunnut Ässiin, mutta johto kuulemma ei. Käänsivät kylmästi selän Ässien uskolliselle vanhalle legendalle. Palkasta ei luultavasti ollut kiinni. Hävetkää Ässien johto ala-arvoista pelaajienne kohtelua! Aikoinaan Riksmannia kohdeltiin yhtä moukkamaisesti. Ei herrasmiesmäistä käyttäytymistä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio