Jääkiekko

Ässien hallituksen puheenjohtaja: "Meillä on ollut taloudellisesti tosi raskas vuosi"

Jaakko Ruusunen
Ässien hallituksen puheenjohtaja: "Meillä on ollut taloudellisesti tosi raskas vuosi"

HC Ässät Pori Oy:n puheenjohtaja Janne Ojanen on pahoillaan, että tilanteet kärjistyivät toimitusjohtajan potkuihin.

Juha LuotolaPori

HC Ässät Pori Oy:n puheenjohtaja Janne Ojanen sanoo olevansa harmissaan, että hallituksen oli pakko päätyä toimitusjohtaja Eeva Perttulan potkuihin. Puheenjohtaja vakuuttaa, ettei päätökseen liity minkäänlaista dramatiikkaa.

–Meillä on ollut taloudellisesti tosi raskas vuosi. Nämä (potkut) ovat aina kurjia juttuja. Nyt tilanne on tuplakurja, kun siihen liittyy vielä näin raskas taloudellinen tappio, Ojanen sanoo.

Hallinnollisista ja taloudellisista asioista vastaa jatkossa Porin Ässät ry:n toiminnanjohtaja Mikael Lehtinen yhdessä juhannuksena väistyvän toimitusjohtajan kanssa. Urheilullisista asioista vastaa edelleen Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo.

Uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy myöhemmin, toistaiseksi määrittelemättömänä ajankohtana.

–Ikinä ei ole hyvä aika huonoille jutuille, mutta asiat eivät etene aina suunnitellusti, Ojanen toteaa.

–Olemme olleet huolissamme taloustilanteesta koko kevään ajan. Meillä ei ole varakassaa, mutta ilman muuta saamme talouden kuntoon. Valmistautuminen tulevaan kauteen jatkuu normaalisti ja pyrimme vielä vahvistamaan joukkuettakin ennen kauden alkua.


Lue myös nämä


Kommentit (13)

  • Pata 4

    Mikäli jatkoaika.comin Pata Staffin alasajoa koskeva uutinen pitää paikkaansa niin luottamustoimeen valitut henkilöiden ei pitäisi hyötyä näin räikeästi hallitustoimesta. On se ihmeellistä että henkilöiden (Ojanen ja Vilkuna) on pakko saada taloudellista hyötyä Ässien toiminnasta. Olisiko syytä erota??

  • Nimetön

    Areenan esiintyjien palkkiot eivät ole Ässien rasite, vaan niiden maksut hoitaa Harri Vilkuna. Ässät saa konserteista ravintolapalvelujen tuotot, joten niissä ei ole koskaan riskiä!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio