Jääkiekko

Ässien ensi kauden maalivahtiosasto on jo valmis

Kari Mankonen
Ässien ensi kauden maalivahtiosasto on jo valmis
Harri Laiho

Ässien urheilujohtajan Jari Korpisalon mukaan ensi kauden rakentaminen on aikataulussa.

Perjantaina Ässät julkaisi Jarno Kärjen kahden vuoden jatkosopimuksen. Jatkopestit tuskin loppuvat siihen.

Nykymiehistöstä kaikkiaan 15 pelaajalla on nyt sopimus vähintään kevääseen 2019. Yksi osasto on ensi kaudeksi jo valmis.

Andreas Bernard ja Henri Kiviaho jatkavat maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahlin opissa Ässien veräjänvartijoina. Bernardin sopimus oli alun perinkin kevääseen 2019. Kiviahon sopimuksessa oli optio ensi kaudesta, jonka Ässät on Korpisalon mukaan käyttänyt.

Kiviaho, 23, on saanut varsin niukasti vastuuta. Päävalmentaja Jyrki Aho perusteli tiistain Kärpät-pelin jälkeen vaatimatonta luottoa sillä, että Kiviahon pelaamiseen on tehty paljon muutoksia. Muutokset ovat puolestaan näkyneet niin, että maalivahdilla on ollut tekemistä harjoituksissakin.

Ässien ensi kauden sopimustilanne:

Maalivahdit: Andreas Bernard (sopimus kevääseen 2019), Henri Kiviaho (2019)

Puolustajat: Kristian Tuohilampi (2019), Jere Seppälä (2019), Tommi Taimi (2020), Juho Tommila (2019), Niko Peltola (2019).

Hyökkääjät: Jarno Kärki (2020), Matias Varttinen (2019), Sakari Salminen (2020), Jesperi Kotkaniemi (2020), Matti Lamberg (2019), Sami Lähteenmäki (2019), Mikko Salmio (2019), Jouka Juhola (2019).

Valmentajat: Mikael Kotkaniemi, Joni Petrell, Petteri Niittynen, Jaakko Rosendahl.


Lue myös nämä


Kommentit (8)

  • Nimetön

    Maalivahdit on liigan pohjasakkaa ja valmentajat on aivan liian kokemattomia liigaan ei kyllä hyvältä näytä jos nämä pitää paikkansa .

  • Nimetön

    Nyt seurajohto emämunauksen teki maalivahti on joukkueen tärkein palanen ,eikä kumpikaan ole ollut voittava vahti tällä kaudella .munatonta touhua taas ässiltä potkut olis pitäny antaa molemmille .

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio